Vi tippar säsongens sista stryktipsförslag den här veckan då vi endast levererar tips så länge som Premier League pågår. Vi tippar ett R 4-7-144 med 11 rättsgaranti.

R 4-7-144 (11)

Vårt R 4-7-144 med 11 rättsgaranti den här veckan innebär att vi endast behöver ta ut 2 säkra matcher. Systemet kostar 144 kronor och innehåller 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar. På förhand tycker vi att tipset ser enkelt ut.

18 Premier League lag med på kupongen

Säsongens sista omgång i Premier League spelas på Söndag och det är hela 18 lag med på stryktipskupongen. Endast Leicester – Bournemouth är utanför tipset. Toppen är avgjord där Chelsea vinner ligan klart. Tottenham bärgar andraplatsen och i botten får Sunderland, Middlesbrough och Hull tyvärr lämna ligan. Det som återstår att göra upp om är de åtråvärda Champions League platserna. Här sitter Manchester City och Liverpool i förarsätet med Arsenal som jagande lag på en 5:e plats.

champions league tabell

Målskillnaden är rätt så jämn men den är endast avgörande om Manchester City förlorar sin match borta mot Watford och Arsenal samtidigt vinner mot Everton hemma. Vi räknar kallt med att Liverpool vinner över Middlesbrough hemma och fixar sin CL plats. Vid kryss så får Arsenal chansen att gå förbi. En sådan chans får bara inte Liverpool missa. Middlesbrough kändes helt uddlösa när vi såg dem borta mot Chelsea för två omgångar sen. Tottenham bör slå nedlyttade Hull borta. Vi tar med krysset och tippar x2 i den matchen vilket borde räcka långt.

Chelsea avslutar snyggt och vinner över Sunderland oavsett vilket lag Londonlaget ställer upp med. Räknar med att Terry gör sin sista match för klubben, får lyfta bucklan och därefter hålla nån form av avslutningstal. Mourinho har gått ut i veckan och varnat för att Manchester Uniteds startelva kan se väldigt annorlunda ut då man har Europa League finalen att tänka på. Crystal Palace med många rutinerade spelare kan säkert störa United ifall de ställer ett ungt b-betonat lag på planen. Swansea räddade kontraktet senast genom att bortaslå Sunderland och har inget att spela för. West Bromwich har inte heller något att spela för och beroende på hur lagen startar så kan den matchen sluta lite hur som helst.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Såhär ser Stryktipset och vårt stryktipsförslag ut i sin helhet

Homlgren kommenterar stryktipset vecka 20

Kommentarer om Stryktipsförslaget

  • Systemet vi tippar heter R 4-7-144 (11)
  • Veckans säkraste match anser vi att Chelsea är hemma mot Sunderland
  • Skrällen tror vi att Crystal Palace kan stå för borta mot Manchester United.
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan
  • Hela 18 premier league lag med på kupongen (så skulle det vara oftare)
  • Här kan du se utdelningen för förra veckans tips.

Tackar för förtroendet

Ni är många som följt våra stryktipsförslag den här säsongen. 12 rätt har det blivit som bäst och jakten på 13 rätt fortsätter. Vi levererar stryktipsförslag så länge som Premier League säsongen pågår så därför tar vi ett uppehåll nu under sommaren. Vi kommer fortsätta att skriva speltips precis som vanligt. Önskar alla tipsvänner en skön sommar så ses vi i höst igen när Premier League säsongen drar igång.

/Svenskt Spel