Det är dags att ta sig an Le Mans i årets MotoGP. VM ställningen fram till nu ser ut så här (första 10 platserna):

Rossi har en ledning som han tagit mer på sin jämnhet och smartness än på ren snabbhet. Han är ju fortfarande utan vinst i år.

Efter Q2 så ser tiderna ut så här:

MotoGP Frankrike Le Mans 2017

Speltips Le Mans 2017

Vad ska man då tro om söndagens race? Att utse en vinnare kan vara knepigt även om vi lyckades med Pedrosa i förra racet! Följde ni vårt tips då fick ni 16 gånger insatsen. Inte så illa. Yamaha har varit väldigt starka under kvalet men det utlovas varmare väder imorgon vilket kan ställa till problem för Yamahaförarna. Det såg man ju tydligt i förra racet att varmt före inte är något positivt för Yamaha. Men trots oron att det blir varmare imorgon tror vi att Rossi tar sin första vinst imorgon. Med sin startposition så har han chansen att med sin erfarenhet kunna ta sig upp i ledning och hålla undan för som jagande Hondorna. Zarco med hemmapubliken i ryggen skulle kunna vara ett hot men han såg mest pressad ut i intervjuerna efter kvalet. Tror inte det håller för vinst.

Loppet sänds av Viasat motor och startar kl 14.00

speltipset för helgens MotoGP blir vinst för Rossi med oddset 3.25 @unibet.

Good luck!

500% Bonus Unibet