Idag kör vi en dagens dubbel på Allsvenskan då det är ont om bra spelbara matcher.

Utbudet är lite skralt då Premier League hade sista omgången igår. Även Hockey VM är nu över men vilken final det var! Spännande värre med lyckligt svenskt slut på den turneringen. Det finns 3 matcher från Allsvenskan att spela på idag. Igår spetsade IFK Norrköping till toppstriden genom att bortaslå Malmö FF. För 3 omgångar sen hade vi nästa räknat bort IFK som en guldkandidat. Men därefter har man vunnit 3 raka matcher. Trodde ”Peking” skulle hålla till i mitten av tabellen den här säsongen men nu ser man ut att ge Malmö FF en match om guldet. Det är så klart långt kvar av säsongen och mycket kan hända än med fler lag som tar sig till toppen.

Se dagens allsvenska matcher på C MORE

Saknar du tv-kanalen C More och vill se dagens allsvenska matcher så kan du köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr. På så vis behöver du inte teckna ett månadsabonnemang om det endast är en match du är intresserad utav.

se allsvenskan

Två lag har haft en tuff start

Elfsborg är det ena laget som borde hålla till högre upp i tabellen. 1 seger på de 3 senaste är inte vad man önskat och ikväll har man chansen att vid seger ta sig förbi sin motståndare Jönköping. Jon Jönsson och Emir Bajrami ser ut att missa matchen för Elfsborg medans Árni Vilhjálmsson har ådragit sig en vadskada och blir borta för Jönköping. Det är dags för Elfsborgsseger nu och vi tar med en rak etta på dagens dubbel till oddset 1.72.

Vad har hänt med IFK Göteborg? Endast 2 segrar på 8 spelade matcher! Man ligger just nu på en 12:e plats i tabellen och det är nog inte vad man hade räknat med. Visserligen ”haltar” tabellen där IFK Göteborg har några matcher mindre spelade men 2 segrar säger att något inte riktigt stämmer. Benjamin Zalo, Patrik Karlsson-Lagemyr missar matchen ikväll. GIF Sundsvall blir ingen lätt uppgift men statistiken lagen inbördes möten talar för IFK Göteborg som brukar ha lätt för ”giffarna”. 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste mötena. 2:an rekas ikväll till oddset 1.85.

Dagens dubbel

Elfsborg – Jönköping 1, odds 1.72
GIF Sundsvall – IFK Göteborg 2, odds 1.85
Totalt odds: 3,18
Insats: 200 kr
Eventuell vinst: 436 kr

Kupongen lämnas in hos bet365

[table id =”bet365″/]

Dagens dubbel på allsvenskan

Vi brukar använda oss av lite olika spelbolag när vi tar ut våra odds. Här kan ni läsa mer om spelbolagens oddsbonusar som de erbjuder nya kunder vid registrering. Oddsen kan skilja sig åt en hel del om man jämför spelbolagens oddssättning.