NHL Slutspel 2017 – Efter 7-0 förlusten i Game 5 så var det inte många som trodde på en Game 7 för Ottawa. Men på något mirakulöst sätt lyckades dom ta serien vidare till en direkt avgörande match på borta plan i Pittsburg. Ottawa har till stor del Craig Anderson att tacka för det. Han räddade 45 av 46 skott på mål och var avgörande för vinsten. Senatorn lyckades avlossa 30 skott på mål, så spelövertaget var massivt för Penguins.

Matchen startar kl. 02:00 inatt! (Fredag 26 maj 2017).

Speltips Penguins – Senators

Skadeläget är påfrestande för båda lagen där Penguins har 4 spelare som är osäkra för spel och Ottawa har 2. Är förmodligen ingen avgörande faktor eftersom båda lagen har lärt sig leva med detta under matchserien.

Att Penguins är favoriter trots skadeläget är ingen nyhet. Malkin är i storform och gjorde ett otroligt snyggt mål i senaste matchen. Han leder poäng ligan med 24 gjorda poäng. Även Crosby spelar bra och håller sig cool trots att Ottawa ligger på honom hela tiden med diverse tjuvnyp. Det ska mycket till för att Ottawa ska lyckas vinna sista matchen mot Penguins på borta plan. Ska det ske måste Craig Andersson fortsätta vara ooootroligt bra och Erik Karlsson fortsätta vara Erik Karlsson.

Det är svårt att hålla Erik Karlsson borta från tankarna när ett tips skall tas fram. Man både vet och hoppas att han kan avgöra en match, men denna gång tror vi att det blir svårt. Ottawas chans är att fortsätta sitt defensiva spel och lyckas dom med det blir det en målsnål historia.

Vi tror att det kommer bli så tillknäppt och spänt så matchen slutar mållös under ordinarie tid!

Speltips: Korrekt slutresultat ordinarie tid: 0-0 till oddset 71.00 @se.unibet.com.

Good luck!

/Stefan G

Höjda välkomstbonusar