TENNIS: Grand Slam-turneringen Franska Öppna 2017 (French Open) 28 maj – 11 juni. Speltips, Live Stream och Gratis Odds! Rafael Nadal är favorit att vinna mästerskapet! 

Franska Öppna Live Stream

Franska Öppna 2017 pågår mellan den 28 maj – 11 juni om man bortser från kvalmatcherna som spelas dagarna innan huvudturneringen drar igång. Du kan spela och titta på alla matcherna via live stream hos bet365 och unibet. Du behöver bara registrera dig som kund vilket är gratis att göra och sedan sätta in en liten slant på spelkontot för att få full tillgång till alla spel på odds och se all streamad sport i direktsändning!

French Open Erbjudande

LeoVegas har ett fantastiskt erbjudande som gäller varje dag under French Open turneringen. Hos dem kan du spela gratis på odds 5 gånger om dagen vid spel på tennismatcherna i Franska Öppna. Läs mer här om hur du spelar gratis odds!

Spela på Franska Öppna 2017

French Open, eller Franska Öppna Mästerskapen, är den andra Grand Slam-turneringen för året och spelas, som varje år, på Stade Roland Garros i Paris. Tennisturneringen äger rum precis under upptakten till sommaren och är den turnering som många hängivna tennisfans väntar på eftersom det är det inofficiella tennisvärldsmästerskapet på underlaget grus.

Världens bästa tennisspelare

Världens främsta tennisspelare ansluter alltid till Franska Öppna, French Open, där de tävlar om enorma prispengar. Franska Öppna spelas som nyss nämnts på grus vilket gör att speltempot sjunker en del jämfört med hardcourt- eller filtunderlagen. Dessutom spelas tennismatcherna i bäst av fem set vilket gör tennisturneringen mer fysiskt utmanande under de två veckor mästerskapet håller på.

Spänning på hög nivå

Det råder knappast brist på talang och skicklighet i vad man kan förvänta sig många gastkramande matcher. Räkna också med många svängiga matcher som kommer bölja fram och tillbaka i och med det dynamiska grusunderlaget. Detta kommer i sin tur att skapa enormt intressanta odds-möjligheter för tennisentusiaster som gillar betting och vill vinna de riktigt stora pengarna. Live odds är här ett utmärkt spelalternativ för den som vill spela odds under matchernas gång och spela på vad som händer härnäst. Spänningen höjs ett par nivåer direkt!

Överraskningar

Som sagt, förvänta dig många ruggiga vändningar under French Open där storfavoriterna ofta sätts på prov från dag 1. En kvalspelare kan mycket väl slå en 4:e seedad favorit under en bra dag, oavsett om det handlar om herr- eller damklassen. Under 2015 vann exempelvis Stan Wawrinka titeln då han fullkomligt sopade banan med andra mer utpräglade grusspelare. I finalen slog han förhandsfavoriten och världsettan Novak Djokovic med 3-1 i set i en match där precis alla odds var starkt viktade på den oöverträffade serben.

Fina odds-lägen

Fantastisk tennisunderhållning utlovas med världsstjärnor som bland annat Rafael Nadal, Novak Djokovic och Andy Murray. Men följer du oddsen samtidigt som du tittar på dessa grymt spännande tennismatcher på Eurosport, så kan du hitta fantastiska lägen att kanske gå mot strömmen och hitta det bettet som gör att du får den där riktigt stora utbetalningen. Se därför till att du direkt sätter igång genom att följa våra bettingtips!

Många spelmarknader

Om du älskar den spänning och nagelbitande action som Franska Öppna innebär kommer betting på Roland Garros gör upplevelsen ännu bättre. Flera av spelbolagen ger dig de senaste oddsen på Franska Öppna 2017 för att du ska kunna få ut mest av pengarna av dina bets i jakten på de stora pengarna. Det du behöver göra är att ha bra koll på hur det går för din favoritspelare under tidigare turneringar på grus samtidigt som du håller ett öga på oddsen som regelbundet uppdateras på spelbolagens hemsidor. Du kan satsa på ett brett utbud av av spelmarknader som exempelvis matchvinnare, turneringsvinnare, antal set under en match och massvis av intressanta specialodds.

Speltips French Open 2017

Rafael Nadal är en riktig kung på tennisbanorna i Stade Roland Garros i Paris. Han har inte mindre än 9 titlar i Franska Öppna och är ute efter en tionde! Lita på att Nadal kommer göra allt som står i hans makt att vinna den magiska gränsen 10 titlar i en och samma Grand Slam turnering. Grus är sannerligen Rafael Nadals absolut bästa underlag att spela tennis på. Nadal vann senast French Open 2013 men såhär bra har formen inte varit på flera år som den är nu så det finns goda chanser för att det är dags igen.

Tipset: Rafael Nadal vinner Franska Öppna 2017 till oddset 1.85 @unibet.

3 bästa spelbolagen

Vi kan rekommendera att spela odds på tennis och Franska öppna 2017 hos tre stycken av de, enligt oss, bästa spelbolagen. Nämligen betsson, unibet och bet365.

[table id=18 /]

[table id=unibet500 /]

[table id=bet365 /]

Vinnarodds hos betsson

Dessa vinnarodds gäller just nu i skrivande stund hos betsson men kommer att ändras vartefter turneringen pågår. Men du kan spela odds på en speciell vinnare ända fram till finalen den 11 juni. För att se exakta odds för tillfället ber jag dig gå in på spelbolagens hemsidor där oddsen uppdateras kontinuerligt.

Som du ser här så har vi endast tagit med de 10 spelare med lägst odds. För komplett lista med vinnarodds på alla spelare så ombeds du återigen gå in på respektive spelbolags hemsida.

Men glöm inte att spela live odds under matcherna för den ultimata spelupplevelsen!

10 vinnarodds:
Rafale Nadal 1.90
Novak Djokovic 5.00
Stanislas Wawrinka 11.00
Andy Murray 13.00
Dominic Thiem 13.00
Alexander Zverev 15.00
David Goffin 51.00
Juan Martin Del Potro 51.00
Kei Nishikori 51.00
Milos Raonic 51.00