Formel 1: Det av många kallat årets sporthändelse går av stapeln idag i Monaco. Vi kan se fram emot en trång, svår och krashrik dag. Racet börjar kl 14.00. Så spänn fast er framför Viasat Motor och häng med!

Ställningen i VM inför Monaco’s F1

  1. Sebastian Vettel GER FERRARI 104
  2. Lewis Hamilton GBR MERCEDES 98
  3. Valtteri Bottas FIN MERCEDES 63
  4. Kimi Räikkönen FIN FERRARI 49
  5. Daniel Ricciardo AUS RED BULL RACING TAG HEUER 37
  6. Max Verstappen NED RED BULL RACING TAG HEUER 35

Speltips F1 Monaco 2017

Ferrari har haft en bra helg med Kimi i pole och Vettel på andra startplats. Hamilton däremot har haft det tungt och stater från plats 14. Så han kommer inte finnas med i striden om pallplatser. Inte heller vår egen Marcus Eriksson har lyckats med att prestera i kvalet. Han har 20:e och sista startposition.

Med två Ferrari’s i topp kan man misstänka att det kommer bli taktikkörning på den trånga banan i Monaco. Gör Vettel en bra start så kommer det bli Kimi’s uppgift att agera bromskloss För att dryga ut Vettels VM ledning.

Speltips: Vinstmarginal 5-10 sekunder inclusive till oddset 3.50 @Betway

Good Luck!

/Stefan G