Pittsburgh visade i första matchen att dom är ett svårslaget lag även när spelet inte är på topp. Inatt är det dags för match nr. 2 i denna Stanley Cup final!

Se matchen på ViaPlay här!

Pittsburgh  – Nashville 1 juni 2017

Penguins vann första hemmamatchen med 5-3 i en svängig match där båda coacherna förmodligen legat sömnlösa och undrat vad det var som hände. Penguins gör tre snabba mål i slutet av första perioden på 8 skott. Predators skjuter 11 och får inte in något. Dom fick ett mål bortdömt i första efter att Pittsburgs tränare utmanat ett domslut. Det grusade även vårt speltips. Nära nära.

Att leda med 3 mål skall ju vara det svåraste som finns enligt Borken och det verkade Penguins också tycka. Dom lyckades inte få ett enda skott på mål i andra perioden! Nashville får iväg 9st och lyckas göra ett mål. Nashville fortsätter att pumpa på i tredje och lyckas tillslut kvittera i den 13:e matchminuten. Det blir en väckarklocka för Penguins som 3 minuter senare tar ledningen och sedan dödar matchen med mål i öppen kasse. Nashville vinner skotten med 26-12 men förlorar matchen.

Pittsburg visade upp en otrolig effektivitet och Crosby och Malkin är fortsatt grymma.

Vad skall man då tro om nattens match? Pittsburg har fortsatt hemmafavör men Nashville borde känna en otrolig revanschlusta efter att dominerat delar av matchen. Vi tror på vinst för Nashville inatt med ett omvänt resultat mot första matchen.

Matchen startar kl 02.00 i natt. Fyll kaffetermosen!

Speltips: Nashville vinner med 5-3 till oddset 51.00 @leovegas.com.

Good luck!

/Stefan G