1 maj 2017 bjuder på toppmöte i Allsvenskan mellan IFK Norrköping – AIK. Tabelltvåan Snoka mot tabellsexan Gnaget blir dagens höjdpunkt i fotbollsSverige. Matchstart kl. 19:00. Speltips och stream finns här!

IFK Norrköping – AIK Live Stream

Streama matchen mellan AIK och Malmö på C More där du kan titta i mobilen, surfplattan eller datorn. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid!

Prova C More Gratis i 2 veckor

C More ger dig möjligheten att få titta på standardutbudet helt gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida.

Underhållning och folkfest

Vi förväntar oss en härlig fotbollsafton ikväll när IFK Norrköping tar emot AIK på Nya Parken. Hoppas bara Black Army och Peking Fanz håller sams och bidrar till en riktig festkväll! Vädret ser också lovande ut så folkfesten kan därmed bli av som det brukar bli i de här matcherna när rätt förutsättningar ges. Naturligtvis kommer läktarna vara välfyllda av framförallt IFK fans klädda i blå-vita klädattiraljer.

Men vi lär även få se en hel del AIK fans i färgerna gult och svart. Och då menar jag inte bara AIK:are från Stockholm och Solna. Utan AIK har också ett stort bestånd av fotbollsfans boendes i Östergötland. Framförallt i Finspångs Kommun ska det enligt utsago finnas en salig blandning av IFK och AIK fans. Så försnacket har säkerligen redan hållit igång ett tag och det lär bli mycket eftersnack efteråt också i kompisgäng och på arbetsplatserna runtikring. Kul tycker vi på Svenskt Spel!

Speltips Snoka – Gnaget

Gnaget hade en faslig otur i senaste mötet med Malmö FF när gästerna gjorde matchens enda mål i 3:e övertidsminuten. Därmed gick AIK miste om viktiga poäng för häng på toppen. Malmö klev i och med segern återigen upp på första platsen i tabellen när man passerade IFK Norrköping. Snoka kan om allt vill sig väl ikväll för deras del ta sin femte raka vinst. Segertåget genom Sverige har då i de fyra senaste matcherna passerat i tur och ordning; Eskilstuna, Kalmar, Malmö och Halmstad. Ska Stockholm bli en ändhållplats? Njaee, vi tror faktiskt inte det. Snoka är Allsvenskans bästa hemmalag med endast förlusten mot Sirius i bagaget, som kom precis i inledningen av säsongen. Peking är i en fantastisk form för tillfället.

Speltips: IFK Norrköping vinner mot AIK. Odds: 2.00 @bet365!

Missa inte all sport som direktsänds via live stream på bet365 som registrerade kunder kan få ta del av! Att registrera sig hos bet365 är gratis. Se här en del av dagens live stream sport 1/6.