Hamilton tar sin 65:e poleposition och tangerar därmed Sennas antal. Han har bara tre kvar för att nå Schumachers 68. Hamilton är nog sugen på revansch för sin 14:e plats i Monaco där det mesta gick fel. Men nu verkar han vara med igen och känns väldigt snabb. Söndagens Formel 1 tävling direktsänds på Viaplay med start kl 19:15.

Startgridden ser ut så här:

F1 Kanadas Grand Prix 2017

Formel 1 – 2 speltips

Vår egen Marcus Ericsson hade inget lyckat kval och har start position 19 inför dagens race. Det kommer bli en hård kamp mellan Ferrari och Mercedes men tillslut tror vi på Hamilton idag.
Vi kostar på oss två speltips. Tror Vettel vill vara med o ge Hamilton en god kamp och därför satsar allt på en bra start. Innebär ledning efter 1 varv. Men i slutändan kommer Hamilton stå som slutsegrare.

Speltips1: Sebastian Vettel leder efter första varvet till oddset 3.00@Leovegas.com.

Speltips2: Lewis Hamilton vinner loppet till oddset 1.65@Leovegas.com.

Good Luck!

/Stefan G