En tråkig måndag förvandlas till en ytterst nöjsam sådan när det ikväll spelas ett spännande toppmöte mellan Helsingborg och Brommapojkarna i Superettan. Matchstart kl. 19:00!

Streama matchen online

Vi har i et tidigare inlägg skrivit om hur du kan se matcherna i Superettan här via live stream. Annars kan du gå direkt till C More som direktsänder Superettan i din mobil, surfplatta eller dator.

Är du inte bara intresserad av Superettan kan jag rekommendera dig att läsa igenom vår artikel om var du hittar live stream gratis för mängder av sportevenemang!

Speltips Helsingborg Brommapojkarna

Det vankas verkligen en riktig toppfajt i Superettan-fotbollen idag. Dagens bortalag Brommapojkarna leder Superettan tabellen på 28 poäng, 5 före dagens hemmalag Helsingborg på andra plats. Brommapojkarna har sett sanslöst vassa och effektiva ut så här långt. Flest gjorda mål och minst insläppta av alla 16 lagen i serien. Det känns som att det här mötet är upplagt för ett BLGM spel. Jag tror att Helsingborg kommer glädja hemmapubliken med minst något mål samtidigt som heller inte gästerna från Bromma inte går av planen mållösa.

Tipset Helsingborg Brommapojkarna: Båda lagen gör mål. Odds 1.71 @betsafe.

[table id=22 /]