Gör dig redo för en snurr-måltid du sällan skall glömma! Upp till 235 underbara gratissnurr kan bli dina, bara idag onsdagen 14/6! Få i tur och ordning 25 + 60 + 150 free spins!

Få massvis med gratissnurr i dag 14 juni 2017

Snurr a lá onsdag 14 juni

Få massvis med gratissnurr i dagens Snurr a lá onsdag! Den här onsdagen dukar Bertil fram en festmåltid för att hylla lillördagen, du är givetvis bjuden. Allt du behöver göra är att sätta in mellan de angivna summorna i korrekt ordning.

Är du ännu inte registrerad medlem hos Bertil är det verkligen värt att bli det. Som välkomstbonus ger de dig 100 gratissnurr direkt plus att du får 233% i bonus på din först insättning. Sätt in 300 kr så får du 700 kr av Bertil i bonuspengar att spela för. Dessutom kan du sedan få 235 gratissnurr ytterligare genom dagens snurr kampanj!

Följ stegen i rätt ordning för att ta del av alla tre snurr-erbjudanden. Sammanlagt ger det dig då 235 härliga gratis spins i tre fantastiskt spännande spel.

  1. Sätt in 150 kr eller mer hos bertil.com och få 25 gratissnurr i Scruffy Duck.
  2. Sätt in 350 kr eller mer för att få 60 gratissnurr i Jack and the Beanstalk.
  3. Sätt in 800 kr eller mer för att få 150 gratissnurr i Twin Spin.

Se nu till att njuta av denna stund i casinot med alla extra gratissnurr som du fått med sköna extra vinstchanser. Smaklig måltid!

Vad som gäller:

Detta erbjudande gäller den 14:e juni fram till midnatt. För kampanjen gäller Allmänna villkor och Generella bonusvillkor. Det är inte tillåtet för spelaren att omsätta bonuspengar i exkluderade spel. Se listan med de exkluderade spelen hos Bertil.com. Den högsta tillåtna insatsen vid användandet av bonuspengar är 5 EUR (50 SEK) per spinn och 0,50 EUR (5 SEK) per insatslinje.