Framtiden fotbollsstjärnor ska visa upp sig idag när Portugals och Spaniens U21-landslag möts i Fotbolls-EM. Båda lagen vann sina första matcher i mästerskapet och slåss nu om förstaplatsen i gruppen. Om man vill vara säker på vidare avancemang till slutspelsmatcherna bör man bli etta i gruppen. De tre bästa grupptvåorna får också en biljett dit.

Matchen direktsänds på Eurosport 1 med matchstart kl. 20:45 tisdag 20 juni 2017.

Portugal – Spanien Speltips

Spanien leder just nu U21 Fotbolls-EM 2017 Grupp B på fler gjorda mål än Portugal. Makedonien slogs tillbaka av spanjorerna med hela 5-0 medan portugiserna segrade över Serbien med 2-0. kvällens drabbning Portugal – Spanien blir en riktig kraftmätning. Portugal har inte förlorat en match sedan finalförlusten i U21-EM mot Sverige för 2 år sedan. Därefter har det blivit 12 vinster och 3 oavgjorda. Spanien har liknande resultatstatistik i bagaget.

Båda lagen spelar offensiv anfallsglad fotboll och det är där de har sin a största styrkor. visst finns det en liten risk för att de lägger upp sina respektive speltaktiker inför den här matchen för att stävja varandras attacker med något mer defensiva uppställningar. Men jag tror inte att något av lagen vill förstöra sina ursprungstaktiker för mycket. Det skulle i så fall kunna hämma det egna lagets spel mer än motståndarens.

Tipset:

Båda lagen gör mål, odds 1.77 @ComeOn! (Hos ComeOn får du 400% välkomstbonus, sätt in 100 kr och spela för 500 kr + Snygga Tur-kallingar!)

Läs här om marknadens bästa välkomstbonusar!

ComeOn’s sociala experiment

Ska du ligga med mig? Det här var det mest idiotiska jag sett!