Ikväll avgörs U21 EM finalen mellan Tyskland och Spanien. Matchen börjar 20.45 och vid 22.30 ca vet vi vem Sverige får lämna över pokalen till om det hela inte skulle gå till förlängning.

Tyskland – Spanien speltips

Tyskland inledde sin grupp med 2 segrar genom att slå Tjeckien med 2-0 och därefter Danmark med 3-0. I det läget var man redan klara gruppsegrare och luftade därför truppen mot Italien. Om vi bortser från Italienmatchen så har Tyskland gjort 2 mål eller fler i sina övriga 3 EM matcher. I semifinalen gjorde man 2 spelmål mot England där man tillslut vann på straffar.

Spanien har gjort mål i samtliga 4 spelade EM matcher och snittat 3 mål per match. Det känns som Spanien har det bästa laget på pappret och hittills även bjudit på den bästa fotbollen. Spanjorerna får ses som knappa favoriter mot den tyska lagmaskinen. Tyskland måste se upp med dels Ramirez på topp men även Niguez som gjorde 3 mål! i semifinalen mot Italien.

Det är två målglada lag som tagit sig hela vägen fram till finalen. Därför tror vi att båda lagen kommer göra mål i U21 EM finalen. Speltipset känns mycket troligt då det är två offensivt lagda lag på planen. Vi rekar BLGM till oddset 1.70 hos spelbolaget Unibet.

Dunderbonus! Sätt in 100 kr, spela för 600 kr!

Hos unibet får du nu 500% bonus vilket betyder att om du sätter in 100 kr på spelkontot så får du ytterligare 500 kr av unibet och alltså totalt 600 kr att spela odds och casino för!

[table id=unibet500 /]