MotoGP cirkusen har nu nått Sachsenring i Tyskland. En bana som Marquez dominerat dom senaste åren. Sedan 2010 har han varit snabbast i kvalet och även vunnit loppen! 2010 i 125cc, 2011 och 2012 i Moto2 och Senda 2013 i kungaklassen MotoGP. Och att han trivs även i år tyder Lördagens kval på. Position 1 – Marc Marquez.

Vem skall då kunna utmana honom under söndagens race? VM ledaren Dovizioso kvalade in som 10:a och har haft lite problem under helgen. Samma sak med VM trean Rossi som kvalade in på 9:e plats. Rossi har haft stora problem med känslan i framdäcket och har inte kunnat attackera på det sätt han vill.

VM sjuan Petrucci har däremot haft en bra helg. Kvalade in som 2:a och ser stark ut på sin Ducati. Pressen på Marquez kan vara det som fäller honom.
För att få lite spänning och odds så väljer vi att tro på Petrucci som segrare.

Speltips: Petrucci vinner söndagens race med oddset 81,00 @sports.betway.com/sv/sports

Good Luck!