Viktigt möte i mitten av den Allsvenska tabellen idag 14/8 mellan Elfsborg och IFK Göteborg. En poäng skiljer till hemmalagets fördel inför kampen och båda lagen behöver vinna för att ha fortsatt hopp om en topp-3 placering.

Matchstart kl. 19:00 måndag 14 augusti 2017. Matchen sänds i direktsändning på C More.

Läs också om hur du kan titta på C More Gratis!

Elfsborg – IFK Göteborg

Det är jämnt så det förslår mellan kvällens kombattanter när man tittar på tabelläget inför kvällens match. Elfsborg står på 26 poäng och gästerna IFK Göteborg på 25. Upp till andra och tredje plats där Djurgården och Sirius ligger är det 7 poäng för Elfsborgs del.

När Elfsborg och IFK Göteborg brukar mötas är det oftast lika jämnt på plan som dagens tabelläge visar. Av de fyra senaste mötena mellan lagen så har det slutat oavgjort i allihop. Senast något lag vann i en match mot varandra var när IFK Göteborg slog Elfsborg den fjärde juni 2015. Och segern var med knappast möjliga marginal 1-0.

Med tanke på hur jämna lagen verkar vara i nuläget och den historik av oavgjorda matcher dem emellan så kör vi ett spel på att det blir ytterligare ett kryss ikväll och därmed delad poängpott.

Speltips: Oavgjort i matchen Elfsborg – IFK Göteborg till oddset 3.70 @ ComeOn!

Få 400 kr + Frank Dandy Tur-Kallingar

För tillfället erbjuder ComeOn en kampanj där du får ett par Tur-kallingar av modemärket Frank Dandy. Kallingarna finns för både tjejer och killar samt dessutom en fantastisk välkomstbonus där du får 400 kr att använda i deras casino eller på odds. Det enda du behöver göra för att få tur-kallingarna och 400 kr i spelbonus är att sätta in 100 kr på spelkontot vid registreringen och sedan välja vilken modell och storlek på kalsongerna så skickas kallingarna hem till dig inom ett par veckor!