Ett unikt samarbete mellan betsafe och Viaplay gör att du kan se på fighten Floyd Mayweather vs Conor McGregor stream live gratis och samtidigt få 500 kr att spela odds på matchen för. STREAMA FIGHTEN GRATIS HÄR! >>>

floyd mayweather vs conor mcgregor stream

Fighten startar…

För att vara tydlig så äger fighten rum tidig söndagsmorgon, eller om man hellre vill, lördag natt den 26:e, natten mot söndagen den 27:e augusti. Huvudkortet startar klockan 03:00 svensk tid och huvudfighten mellan Mayweather och McGregor förväntas start runt 06:00. Men var gärna i tid och se fighterna innan om du har möjlighet. Vi har ju också svenskt i boxningsringen i form av Badou Jack’s WBA-titelmatch i lätt tungvikt mot Nathan Cleverly. Se matchkort och starttider längre ner.

Streama Mayweather vs McGregor Gratis

Sätt in 500 kr – Få 1000 kr att spela på odds för samt Floyd Mayweather vs Conor McGregor stream!

Hur ser jag boxningsmatchen i Sverige? Inga problem, så här ser du fighten i Sverige. Det enda du behöver göra för att kunna streama matchen och få 500 kr är att först öppna konto hos betsafe och sätta in 500 kronor på spelkontot. du får då ytterligare 500 kronor i bonus av betsafe! Detta betyder mer precist att du har totalt 1000 kronor att spela odds för hos betsafe och samtidigt får du tillgång till att streama fighten mellan Floyd Mayweather vs Conor McGregor på Viaplay gratis!

Gör så här för att se fighten:
 1. Öppna ett konto hos Betsafe!
 2. Gör en insättning på minst 500 kr. Missa inte din 100% insättningsbonus med välkomstbonusen som gör att du får ytterligare 500 kr av betsafe att spela för, totalt 1000 kr!
 3. Få en rabattkod att använda på Viaplay. Var inloggad och gå till dina meddelanden på betsafe’s sida och klicka på knappen “HÄMTA KODEN NU”. Detta för att du ska få din rabattkod som skickas till den e-mail du registrerade dig med vid öppnande av kontot.
 4. Lös därefter in koden på Viaplay (koden är värd 499 kr).

Nu har du fri tillgång till en av världshistoriens mest uppmärksammade och penningstinna fighter i Floyd Mayweather vs Conor McGregor stream.

Matchkort och starttider

Här ser du nattens matchkort. Vi börjar med underkorten som startar först och därefter huvudkorten. Mest spännande är WBA-titelfighten med Badou Jack mot Nathan Cleverly och förstås den avslutande fighten Floyd Mayweather vs Conor McGregor.

Underkortet (01.00):

Kvinnlig supermellanvikt: Savannah Marshall vs Sydney LeBlanc
Supermellanvikt: Kevin Newman vs Antonio Hernandez
Weltervikt: Juan Heraldez vs Jose Miguel Borrego
Weltervikt: Thomas Dulorme vs Yordenis Ugas

Huvudkortet (03.00):

USBA/NABF-titelmatch i cruiservikt: Andrew Tabiti vs Steve Cunningham
WBA-titelmatch i lätt tungvikt: Nathan Cleverly vs Badou Jack
IBF-titelmatch i juniorlättvikt: (C) Gervonta Davis vs Francisco Fonseca
Superweltervikt: Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Vinn 50 gånger pengarna!

Betsafe erbjuder också 50 gånger pengarna vid spel på att McGregor vinner! Betsafe ambassadören Conor McGregor är helt bestämd på att vinna Floyd Mayweather’s 50:e fight vilket skulle innebära att Mayweathers resultatfacit i karriären slutar med siffrorna 49-1 i segrar och förluster.

En stor anledningen till detta samarbete är att Viaplay har sändningsrättigheterna tillsammans med att McGregor är Betsafe’s ambassadör.

 

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Den här häftiga boxningsmatchen mellan boxaren Floyd Mayweather Jr. och MMA-fightern Conor McGregor går till historien. Och den gör det av flera anledningar. Aldrig tidigare har en boxningsmästare mött en MMA-champion i en boxningsring tidigare. Summan pengar som är inblandade i fighten är större än någonsin. Därför har fighten kommit att kallas ”The Money Fight”. Den anses vara världens dyraste fight! Mediauppståndelsen kring boxningsmatchen har också nått oanade höjder. Den går nog bara att jämföra med de allra största boxningsfighterna genom historien. Tänk Muhammad Ali!

Sanna mästare båda två

Amerikanaren Floyd Mayweather är verkligen mästarnas mästare inom boxning och kommer till lördagsnattens fight med 49 vinster i bagaget och 0 förluster! Utav alla segrar så har han vunnit 26 av dem på knockout. Helt obesegrad i boxningsringen ska han nu möta den tvåfaldige MMA-världsmästaren Conor McGregor. Irländaren har nämligen som enda person i historien haft två mästarbälten (i lättvikt och fjädervikt) samtidigt i Ultimate Fighting Championship. Vild fight förutses när de nu möter varandra!

Ringrostiga fighters?

Båda får väl möjligen ses något ringrostiga. Mayweather pensinerade sig egentligen för två år sedan och har inte gått en fight sedan dess. Och McGregor avsade sig mästartiteln i fjädervikt förra hösten då han tog ett break från MMA/UFC-cirkusen. För McGregor’s del betyder också den här fighten att han för första gången i karriären går en professionell boxningsmatch. Dock ska han ha ett tidigt förflutet som boxare innan han tog steget över till MMA istället.

Speltips

Oj vad många det är som har pratat om fighten Floyd Mayweather vs Conor McGregor. Det känns som tyckarna har delat upp sig i två läger. Det ena lägret säger att den här matchen är mer av ett skådespel och att pengaintresset gjort fighten möjlig. Andra lägret har istället uttalat sig om den här fighten ur ett perspektiv som en mer sportsligt spännande storfight mellan två mästare i olika fightinggrenar. Hur som helst ska det bli mäkta intressant att få se Floyd Mayweather vs Conor McGregor stream genom betsafe’s coola samarbete på Viaplay.

Vem tror vi nu vinner den här mästarfighten i boxning? Ja favoritskapet ligger då definitivt på Floyd Mayweather som många tror kommer sopa boxningsringen ren från motståndaren McGregor. Däremot har det pratats mycket om McGregors chans att öppna matchen i ett furiöst tempo och inte ge Mayweather någon andningspaus. Detta eftersom Mayweather gång på gång visat att han är en mästare på att boxas taktiskt defensivt och trötta ut motståndarna. Mayweather har själv sagt inför fighten med Mayweather att han ska slå ut honom inom tre ronder.

Jag är inte lika säker som experterna och spelbolagen på att den åldrande Mayweather (40 år) med två års frånvaro från proffsboxningen går segrande ur striden. Därför anammar jag betsafe’s boostade odds-erbjudande på 50 gånger pengarna vid vinst för den irländske hetlevrade fightern.

Odds & Spel Erbjudanden

Alla de stora spelbolagen är förstås med på tåget när det nu vankas storfight a la GRANDE! Vi på Svenskt Spel har här plockat ut det göttaste ur speldjungeln för din skull. Så det är bara att sätta tänderna i dessa odds och spel erbjudanden på nattens fighter och hoppas på vinster för din del också. Lycka till!

Få freebet av unibet om du förlorar

Unibet har ett mejslat fram ett stenhårt odds-erbjudande. Spela på huvudfighten Mayweather vs McGregor utan risk att förlora. Unibet återbetalar nämligen din satsade peng i form av ett freebet om det visar sig att du förlorar på deras utvalda oddsmarknader. Läs mer om erbjudandet på Unibets kampanjsida!

[table id=unibet500 /]

Missa inte att titta på Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stream!

Betway ger dig 100 kr gratisspel

Spelbolaget betway sällar sig till skaran med dem som erbjuder pengar tillbaka i form av gratisspel vid händelse av betförlust. Betway ber dig här spela ett odds på ”Rondspel” på fighten Floyd Mayweather vs Conor McGregor, och visar sig fighten gå hela den långa vägen till sista ronden är avklarad så ger betway dig pengarna tillbaka. Men bara på spel som inte satt förstås och du får ett gratisspel tillbaka som motsvarar din insats upp till 100 kr.

[table id=20 /]

Kom ihåg att du kan se Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stream!

Expekt’s Rondbettingboost

Se till att boosta vinsten om du spelar på rätt odds! Mer pengar i kassan alltså om du lyckas pricka rätt på ditt bet. Men för det krävs det en del vett. Spela här på Rond-marknaden hos expekt. Vid vinst får du en skön extra pengaboost. Börja med att anmäla dig till kampanjen och lägg därefter ett singelspel innan fightstart. Läs mer på kampanjsidan hos expekt för att se mer om villkoren för kampanjupplägget.

Missa inte att titta på Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stream!

Kraftigt förhöjt odds på fighten hos betfair

Betfair höjer nu oddsen rejält innan fighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor inatt. Du har den fina möjligheten att kunna spela på Mayweather som vinnare till oddset 4.0 eller McGregor som vinnare till 15.0. Erbjudandet gäller bara till nya kunder.

Gör detta för att få ditt förhöjda odds:

 1. Skapa ett konto hos Betfair med kampanjkoden ZSAM00.
 2. Placera ett singelspel på marknaden Matchresultat att Mayweather eller McGregor vinner.
 3. Ditt kvalificerande spel måste placeras under Odds innan matchstart.
 4. Den högsta kvalificerande insatsen är 100kr. Du kan placera ett spel med högre insats men endast 100kr kommer att räknas till det förhöjda oddset.
 5. När ditt kvalificerande spel har avslutats och vunnits betalas din insats ut kontant och resterande belopp upp till det förhöjda oddset som gratisspel.

[table id=19 /]

Kom ihåg att du kan se Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stream!

Pengarna tillbaka hos LeoVegas!

Spelbolagen kör på med sina varianter av frispel om man förlorar sina bets. Även LeoVegas vill  öka spänningen på världens mest förväntade match med en sådan fight night-bonus. Pengarna tillbaka om Floyd Mayweather och Conor McGregor går alla 12 ronderna!

Historiens mest värdefulla boxningsmatch, där Mayweather verkar vara säker på hans femtionde vinst på 50 matcher, samtidigt som MMA legenden McGregor hoppas skapa historia genom att vinna sin första boxningsmatch någonsin. Ta del av erbjudandet genom att lägga ett spel på upp till 200 kr innan matchstart på vem som tar hem vinsten eller på vilken metod vinnaren segrar med.

Tar matchen sig igenom alla ronder och ditt spel inte går in ger LeoVegas tillbaka din insats som bonuspengar rakt in på kontot! Kvalificerar du dig till kampanjen kommer du att få insatsen utbetald som bonuspengar. Det vill säga om matchen går alla ronder (12 ronder) och spelet går förlorat.

 • Kampanjen gäller endast för boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather Jr och Conor McGregor som tar plats på morgonen den 27 augusti 2017.
 • Kampanjen gäller endast spel på 1×2-marknaden samt på segermetod.
 • Gäller endast singelspel.
 • Gäller endast pre-match.
 • Spel från både dator och mobil kvalificeras till kampanjen.
 • Max återbetald summa är 200 kr per person/spelkonto/hushåll eller IP-adress.
 • Insatsen krediteras som bonuspengar på spelarens konto och måste omsättas 3 gånger på odds 1.5 (1/2) eller högre.
 • Endast riktiga pengar kvalificerar till kampanjen. Gratisspel gäller inte.

[table id=Leovegas /]

Missa inte att titta på Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stream!

Allmänna villkor för erbjudandet:
 • Vinnaren måste vara 18 år eller äldre, endast ha ett konto öppet på LeoVegas.com samt följa de allmänna villkoren för hemsidan. Om LeoVegas upptäcker en spelare med flera konton öppna kommer alla lagda spel samt bonus bli ogiltiga.
 • Genom att acceptera priset har LeoVegas och relaterade tredjeparter rätt att använda förnamn och första bokstaven i efternamnet samt bostadsort i PR syfte, utan att vinnaren har rätt till extra kompensation.
 • Om ditt spelkonto stängs av någon anledning under kampanjperioden för ”Mayweather – McGregor” är spelaren automatiskt utesluten från alla delar av kampanjen.
 • Det åligger spelaren att försäkra sig om att det är lagligt att spela på LeoVegas.com och att ta del av kampanjen i den aktuella jurisdiktionen.
 • LeoVegas.com förbehåller sig rätten att ändra villkoren och kampanjstruktur i samband med ”Mayweather – McGregor” efter eget gottfinnande, det gäller också beslut om bonus som erbjuds.
 • Dessa Villkor gäller endast för kampanjen ”Mayweather – McGregor”.
 • Vid avvikelser i villkoren gäller den engelska versionen av kampanjvillkoren.
 • De Allmänna Villkoren för LeoVegas gäller. Läs mer under Allmänna Villkor på hemsidan.
 • Den här kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjer.
 • Genom att delta godkänner du kampanjens villkor.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stream!

Vi har tidigare beskrivit exakt vad som krävs för att du ska kunna se nattens boxningsmatcher inklusive Floyd Mayweather vs Conor McGregor stream. Och precis när du tror att sommaren nästan har kommit till sitt slut väller ett högtryck av tropiska mått in över hjulen och drar med sig en våg av heta vinster på upp till 80 000 kr.

500 000 kr prispott

Häng med Mr Green i en underbar sensommarkampanj närmaste dagarna!

Del 1: 450 000 kr uppdrag

Kampanjperiod: 10:00 den 25 augusti – 23:59 den 3 september

Klara av nedanstående uppdrag med Spiña Colada, Sunny Shores och Golden Fish Tank. Fullborda uppdraget i valfri ordning, men i så få snurr som möjligt.

De 700 spelare som hamnar överst på topplistan i slutet av kampanjen kommer att ta hem en rykande het andel av 450 000 kr i kontanter.

Har du dålig poäng och vill förbättra? Bara tryck på återställningsknappen efter 25 snurr för att förbättra din poäng! Om den inte förbättras kommer din högsta poäng att behållas.

Du kan kontrollera din placering direkt inom kvalificerande spelautomater.

Dina uppdrag:

Spiña Colada – Samla 3 Feature Kapsyler
Sunny Shores – Samla 25 Sunny Wilds
Golden Fish Tank – Samla 50 Freespins Symboler

Kontantpriser :

1:a plats: 80 000 kr | 2:a plats: 60 000 kr | 3:e plats: 40 000 kr
4:e plats: 25 000 kr | 5:e plats: 10 000 kr | 6:e plats: 8 000 kr
7:e plats: 6 000 kr | 8:e plats: 5 000 kr
9-10:e plats: 3 000 kr | 11-15:e plats: 2 000 kr
16 – 25:e plats: 1 500 kr |26-50:e plats: 1 000 kr
51 – 100:e plats: 800 kr |101 – 200:e plats: 500 kr
201 – 300:e plats: 300 kr | 301 – 500:e plats: 200 kr

Del 2: 50 000 kr dragning

00:00 den 4 september – 23:59 5 september

50 000 kr kommer också att tilldelas vid en dragning för alla spelare som slutar i topp 700. I 48 timmar efter att uppdraget är avslutat kan spelare öppna en slumpmässig kista i något av de kvalificerande spelen för en chans att vinna allt från 100 kr ända upp till 5 000 kr!

Kontantpriser:
3x 5 000 kr | 3x 2 500 kr | 6x 1 000 kr
9x 500 kr | 25x 200 kr | 120x 100 kr

Kampanjperiod:
Friday 25 August, 2017 – Sunday 03 September, 2017

Allmänt
 • Uppdragets topplista går mellan kl. 10.00 den 25 augusti och 23:59 den 3 september 2017.
 • Uppdraget är en nätverkskampanj, spelarna deltar automatiskt efter att ha uppfyllt de nedan angivna målen i spelet.
Deltagande
 • Det finns ingen extra kostnad för att delta i uppdraget annat än kostnaden för att snurra hjulen
 • Alla spelare som fullbordar uppdraget för första gången kommer att förses med ett unikt spelarnummer
 • Det unika spelarnumret kommer att markeras på topplistan i spelklienten för att spelarna ska kunna följa sin placering.
 • Det finns ingen minsta insats för att delta i kampanjen
 • Antalet snurr som gjorts för att slutföra uppdraget bestämmer spelarens position på topplistan. Spelaren som fullbordar uppdraget i minst antal rundor kommer att sluta på position 1 och vinna 1:a priset
 • Om det finns två eller flera spelare som fullgör uppdraget med samma antal rundor, slutar spelaren som klarade av rundorna förts på den högre placeringen.
 • Spelarens placering uppdateras var 60:e sekund.
 • Spel gjorda med bonuspengar kvalificerar inte till kampanjen
 • Spelare Kan förbättra poängen under hela kampanjen.
 • Framsteg omstartas automatiskt när spelare inte längre kan förbättra poängen. Det bästa resultatet kommer alltid att behållas
 • Uppdragsframsteg kan startas om manuellt av spelaren efter 25 snurr. Omstartsknappen finns i spelklienten
Dragningen
 • Spelare i placering 1-700 kommer att ha chans att vinna en av 120 lotter efter uppdraget är avslutat.
 • Kvalificerande spelare från topplistan kommer att ha 48 timmar, från 00:00 den 4 september – 23:59 5 september på sig att gå till dragnings-sektionen (raffle) i uppdragsfönstren i de kvalificerande spelklienterna och välja en kista
 • Efter 72 timmar kommer alla outdelade priser fördelas slumpmässigt bland kvalificerande spelare som inte valde någon kista.
Priser
  • Alla toppliste priser kommer betalas kontant av Mr Green inom 48 arbetstimmar från uppdragsfinalen
  • Topplistans prispott (450 000 kr totalt):
   • 1:a plats: 80 000 kr
   • 2:a plats: 60 000 kr
   • 3:e plats: 40 000 kr
   • 4:e plats: 25 000 kr
   • 5:e plats: 10 000 kr
   • 6:e plats: 8 000 kr
   • 7 e plats: 6 000 kr
   • 8:e plats: 5 000 kr
   • 9-10:e plats: 3 000 kr
   • 11-15:e plats: 2 000 kr
   • 16-25:e plats: 1 500 kr
   • 26-50:e plats: 1 000 kr
   • 51 -100:e plats: 800 kr
   • 101-300:e plats: 500 kr
   • 301-500:e plats: 200 kr
  • Alla raffelpriser utbetalas kontant av Mr Green inom 48 arbetstimmar från det att en vinnande kista öppnades.
  • Dragnings-prispotten (50 000 kr totalt):
   • 3x 5 000 kr
   • 3x 2 500 kr
   • 6x 1 000 kr
   • 9x 500 kr
   • 25x 200 kr
   • 120x 100 kr
Generellt
   • Om ett spelarkonto blir avstängt eller stängt på grund av spelproblem före eller under giltiga datum för denna kampanj, kommer spelaren automatiskt att uteslutas från eventuellt ytterligare deltagande i kampanjen, även om han eller hon redan har börjat spela.
   • Ledningen förbehåller sig rätten att avsluta eller ändra kampanjen utan föregående meddelande.
   • Om företaget misstänker att en vinnande spelare är skyldig till bedräglig verksamhet, förbehåller sig företaget rätten att tillfälligt upphäva eller ta bort den spelaren från den här kampanjen, och / eller tillfälligt upphäva den spelarens konto och / eller avbryta kampanjen i avvaktan på ytterligare utredning.
   • Materialen som visas på Mr Greens webbplats kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel. Mr Green kan ändra innehållet på sin webbplats när som helst utan föregående meddelande.

  l

  • Mr Greens allmänna bonusvillkor gäller