Två av våra grannländer ska upp till kamp idag i VM-kval fotbollen när Danmark – Polen och Norge – Azerbajdzjan möts. Danmark jagar avancemang ifrån sin tredjeplats i gruppen i mötet med gruppettan Polen som ligger sex poäng före inför matchen. Lars Lagerbäck’s Norge är det tyvärr kört för då man bara införskaffat totalt 4 poäng på sammanlagt sex gruppspelsmatcher. Upp till tvåan Nordirland är det hela 9 poäng.

Speltips Danmark – Polen

Matchen ikväll är Danmark’s bästa chans att knapra in 3 poäng på Polen men kan samtidigt också skapa den en betydligt sämre positionen för ett avancemang om man förlorar. Det är ju inte heller säkert att det räcker med att ta andraplatsen i gruppen och hoppas på att man kommer vidare bland alla grupptvåorna.

Ännu ett BLGM-upplägg?

Idag känns det som ännu ett bra upplägg för spel på att båda lagen gör mål (BLGM), precis som i läget inför Sveriges match mot Bulgarien. Och det speltipset satt ju som ett smäck tidigt in i matchen!

Jag ska berätta varför jag tycker den här matchen mellan Danmark och Polen har liknande förutsättningar för ett sådant spel. Polen har ju uppenbarligen visat att man har ett slagkraftigt fotbollslandslag. Polen är obesegrade i sina senaste 6 matcher. På sex matcher har man vunnit fem och spelat oavgjort i en. Totalt femton mål har gjorts på dessa sex matcher också, ett snitt på nästan tre mål per match. Men man har också släppt in sju mål bakåt vilket visar att man har en offensiv spelidé där ett eller annat baklängesmål inte är så farligt när man ändå lyckas så bra i offensiven.

Viktiga 3 poäng

Danmark är obesegrade i sina senaste 3 matcher. Dock har två av dessa matcher spelats mot jumbon Kazakstan. Danmark spelar dock på Parken Stadion i Köpenhamn där de normalt är svårslagna. Det trodde man ju i och för sig inför VM-kval matchen mot Montenegro förra hösten också då det sedan blev förlust med 0-1. Montenegro har sedan visat sig bli en het utmanare i gruppen om en VM-biljett och är nu grupptvåa på samma poäng som Danmark. Så en seger ikväll för Danmark mot Polen känns ännu viktigare med tanke på konkurrensen om VM-biljetterna.

Speltips Danmark – Polen: Båda lagen gör mål (BLGM) till oddset 1.78 @ unibet!

Matchstart: Kl. 20:45 fredag 1 september 2017.
TV-kanal: Kanal 9

Unibet ger dig som ny kund 500 kr extra i bonuspengar när du öppnar spelkonto och sätter in 100 kronor. Spela med totalt 600 kr! Eller så kan du välja en större bonus men med större insättning. Få 1 000 kr om du sätter in 500 kr, spela med totalt 1 500 kr! Då får du dessutom 50 Free spins att spela med i casinot.

Klicka här om du vill läsa mer om hur du kan titta på direktsänd sport via live stream gratis!

VM-kval matcher idag

Här ser du dagens alla VM-kval matcher som spelas runt om i världen. Många av dem kan du spela och titta på hos bet365 live streaming vilket vi visar genom att skriva (live stream finns tillgänglig) efter matcherna nedan. öppna bara ett konto och utnyttja välkomstbonusen så är det fritt fram att både spela och titta på all direktsänd sport i mobilen, datorn och surfplattan var du än befinner dig i Sverige!

Till bet365 live streaming här

AFRIKA: VM-Kval Fotboll:

17:30 Ghana – Kongo (bet365 live stream finns tillgänglig)
18:00 Nigeria – Kamerun (bet365 live stream finns tillgänglig)
20:30 Cape Verde – Sydafrika (bet365 live stream finns tillgänglig)
22:00 Marocko – Mali
22:00 Tunisien – DR Kongo (bet365 live stream finns tillgänglig)

EUROPA: VM-Kval Fotboll:

18:00 Kazakstan – Montenegro
20:45 Danmark – Polen
20:45 Litauen – Skottland
20:45 Malta – England (Eurosport 2)
20:45 Norge – Azerbajdzjan
20:45 Rumänien – Armenien
20:45 San Marino – Nordirland
20:45 Slovakien – Slovenien
20:45 Tjeckien – Tyskland