Sverige är ute på 3-poängs jakt mot Vitryssland ikväll efter förlusten mot Bulgarien i torsdags. Vitryssland – Sverige har avspark klockan 18:00 söndag 3 september och matchen sänds efter TV-bråk av Aftonbladet på webben.

Vitryssland – Sverige 3/9

Känslan var att Sverige lite orutinerat åkte på 3 stycken baklängesmål i matchen mot Bulgarien senast. Bara hoppas på att det blir ett annat Sverige vi får se ikväll mot gruppens nästjumbo Vitryssland. Samtidigt som Sverige förlorade sin match mot Bulgarien i torsdags så gjorde även Vitryssland detsamma på bortaplan mot jumbon Luxemburg med 1-0.

EM-kval Grupp A

  1. Frankrike 16 poäng
  2. Sverige 13 p
  3. Bulgarien 12 p
  4. Nederländerna 10 p
  5. Vitryssland 5 p
  6. Luxemburg 4 p

Sverige ska vara bättre

Senast det begav sig vann svenskarna hemma mot vitryssarna med 4-0. Men det är en annan sak att möta dem på sin egen hemmaplan. Detta ska dock inte ha den stora betydelsen att Vitryssland ska besegra Sverige. För ska vi ha någon chans att ta oss till VM i Ryssland om knappt 1 år så måste vi vinna sådana här matcher. Och jag är övertygad om att vi så också gör. Sverige är flera nummer bättre än Vitryssland i dagsläget trots att det såg lite halvdant ut för några dagar sedan.

Sveriges startelva mot Vitryssland

Målvakt: Robin Olsen
Backar: Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson
Mittfältare: Jimmy Durmaz, Sebastian Larsson, Jakob Johansson, Emil Forsberg
Anfallare: Marcus Berg, Christoffer Nyman.

Speltipset

Speltips Vitryssland – Sverige: Sverige vinner matchen till oddset 1.68 @ betsafe!

Nya spelare hos betsafe får en en underbart skön och saftig välkomstbonus. Spela för mer pengar än du sätter in!

Alla spelbolag har sina favoritsporter som de följer lite extra och ofta har både bättre odds och kontinuerliga bonuserbjudanden på. Betsafe’s styrka till exempel tycker jag framförallt är deras förkärlek för fart och fläkt med inriktning på lite mer extrema sporter. Bland annat innebär det ökat fokus på Motorsport som Formel 1 och Moto GP, Boxning, MMA / UFC och E-Sport. Ett lite tuffare spelbolag helt enkelt!

Spelbolagens välkomstbonusar

Är du ännu inte kund hos något av dessa spelbolag så rekommenderar jag verkligen att du reggar ett konto hos dem idag. Varför? Jo för att du dels får spela för mycket mer pengar än du sätter in första gången när du tar del av deras välkomstbonusar. Detta gör att du samtidigt kan utvärdera vad du tycker om spelbolaget och hitta deras specifika fördelar och nackdelar jämfört med övriga spelbolag. Bilda dig helt enkelt en egen uppfattning om vilket spelbolag du tycker bäst om. För alla andra jämförelser av spelbolag du kan hitta på nätet är högst subjektiva de också skulle jag vilja säga, så även vår egen.

[table id=10 /]

Läs om hur du kan titta på direktsänd sport via live stream gratis!

Söndagens VM-kval matcher

18:00 Estland – Cypern
18:00 Färöarna – Andorra
18:00 Nederländerna – Bulgarien
18:00 Vitryssland – Sverige
20:45 Frankrike – Luxemburg
20:45 Gibraltar – Bosnien
20:45 Grekland – Belgien
20:45 Lettland – Schweiz
20:45 Ungern – Portugal