Danmark jagar en VM-biljett från sin tredjeplats i gruppen och laget utklassade Polen med 4-0 i fredags. Ikväll är det match mot Armenien på bortaplan som gäller och siktet är inställt på att vinna med så många mål som möjligt. För det kan till slut bli en målskillnadsaffär mellan Danmark och nuvarande grupptvåan Montenegro som avgör vem som får chansen på antingen en direktplats till VM eller playoffspel i höst med de åtta bästa grupptvåorna.

Matchstart kl. 18:00 måndag 4 september 2017. TV-kanal: Eurosport 2.

Armenien – Danmark Speltips

Danmark kom verkligen igång med målskyttet i matchen mot Polen häromdagen. Men jag skulle nog vilja påstå att det mestadels är en mans förtjänst, Christian Eriksen. Till vardags spelandes i Premier League och Tottenham Hotspur FC var mittfältaren inblandad i alla fyra målen. Han spelade fram till två, bidrog till att en lagkamrat fick öppet mål och sköt själv in det sista målet. Hans inlägg och passningar med högerfoten påminner väldigt mycket om David Beckhams precisa inlägg. De träffar nästan alltid en medspelare klockrent.

Ny stor målskörd?

När nu Christian Eriksen är i toppform och de övriga gör sitt jobb är Danmark helt enkelt ett väldigt bra lag tillsammans. Och de avgörande situationerna står förstås den 25-årige dansken för. Det ska bli väldigt kul att se honom och de övriga danskarna spela mot nästjumbon Montenegro idag. Och särskilt som vi vet att Danmark måste gå för vinst och försöka göra tjogvis med mål.

Varning utfärdad

Men ett varningens finger ska ändå kastas ut. Armenien har visat sig vara ett lag borta och ett annat lag hemma. De 6 poäng man skaffat sig hittills har alla kommit till på hemmaplan där man är betydligt mer svårslagna. Gör dock Danmark underskattningsläxan så ska Danmark vinna den här matchen mot Armenien på ett övertygande sätt. Den form danskarna är i ska inte kunna försvinna på tre dagar.

Tipset

Speltips Armenien – Danmark: Totalt antal mål av bortalaget över 1,5 till oddset 1.62 @ unibet!

Väl mellan att antingen få 500% bonus av unibet där du då får 500 kr extra att spela med vid 100 kr insättning på sportkontot. Eller så tar du 200% bonus där du istället får 1000 kr extra att spela för om du sätter in 500 kr på sportkontot hos unibet. Börja med att öppna spelkonto gratis!

[table id=10 /]