Southampton är av hävd väldigt starka hemma på St Mary’s Stadium. Förra säsongen slutade man 8:a och säsongen innan 6:a i Premier League tabellen. Vi tycker att laget många gånger är väldigt underskattade och framförallt hemma brukar man störa de flesta av topplagen. Nu kommer Watford på besök som vi tycker har en vikande formkurva om man ser tillbaka på de två senaste säsongerna. Man slutade på 13 plats för två säsonger sen och förra säsongen kom man på 17 plats. Dock var Premier League tabellen väldigt jämn förra året och det skiljde endast 6 poäng upp till Southampton på en 8:e plats.

Den här helgen får Southampton hemmatipset till oddset 1.66 @bet365

Dagens matcher är följande och självklart tippar vi hos bet365 som rankas som världens bästa bettingbolag.

odds premier league

Undvik spel på topplagen

Undvik gärna att tippa vinnare på något av topplagen. Det är flera utav topplagen som haft väldigt många spelare ute på landslagsuppdrag veckan som varit. Långa resor för en hel del som varit i bland annat Sydamerika och spelat fotboll. Således kan det bli en del skrällar idag.

Lycka till!