Kvällens enda match i Premier League spelas mellan West Ham och nykomlingen Huddersfield. Huddersfield har visat att man kommer bli att räkna med den här säsongen. Man kommer inte bli den strykpåse som många trodde på förhand. Detta tack vare ett mycket starkt och solitt försvar. Laget har nämligen inte släppt in ett enda mål på de 3 inledande Premier League omgångarna. Alla i laget jobbar stenhårt för varandra i försvarsspelet och tillslut tar man tillvara på de chanser som ges framåt. West Ham har haft en tung inledning på säsongen. Visserligen har spelschemat varit tufft men 2-10 i målskillnad och 3 raka förluster var nog inte vad laget hade räknat med.

Idag tror vi att West Ham kommer vara oerhört försiktiga med att gå bort sig på Huddersfields kontringsspel. Det kommer bli en trevande inledning där West Ham verkligen inte får gå bort sig. En förlust till i det här läget och Slaven Bilic tränare i West Ham hänger löst.

Tufft skadeläge för West Ham

Marko Arnautovic, André Ayew, Andrew Carroll, Doneil Henry, Winston Reid, Manuel Lanzini och Edimilson Fernandes ser alla ut att missa matchen. Arnautovic gör det definitivt då han är avstängd. Det är med andra ord flera offensiva spelare som saknas vilket gör att West Ham kommer få fortsatt svårt att prestera framåt. Lägg där då till att man möter Ligans hittills ramstarkaste försvar. Det är så klart kanonläge för Huddersfield att återigen knipa 3 poäng. Så det kan vara läge att spela på en rak 2:a i den här matchen till det fina oddset 4.50 @bet365.

Vi kommer dock vara något försiktigare i vårt speltips och tror istället på en målsnål historia där det inte blir fler än 2.5 mål i matchen. Vi kör alltså ett underspel på mindre än 2.5 mål vid full tid till oddset 1.80 @bet365.

odds bet365

bet365 klassas som världens bästa spelbolag när det gäller odds och betting. Har du inte testat spelbolaget tidigare så lär du inte bli besviken när du ser det enorma utbud som ges. West Ham – Huddersfield erbjuder hela 123 stycken extra spel!