Chelsea möter ikväll nykomlingen i Champions League FK Qarabag från Azerbajdzjan. Rent teoretiskt borde inte FK Qarabag har en chans i det här mötet oavsett vilket lag Chelsea ställer på banan. Chelsea kommer garanterat rotera en hel del i truppen då det är ett tufft spelschema som väntar. Drinkwater, nyförvärvet från Leicester skulle förmodligen ha startat om han inte ådragit sig en skada på träning. Glädjande för Chelseas supportrar är att Eden Hazard är tillbaka och med i matchtruppen. Förmodligen startar han ändå på bänken. Räkna med speltid från Zappacosta.

SE CHAMPIONS LEAGUE PÅ VIAPLAY!

Tänkbar startelva för Chelsea skulle kunna se ut såhär: Willy Caballero, Andreas Christensen, David Luiz, Gary Cahill – Davide Zappacosta, N´Golo Kanté, Cesc Fabregas, Kenedy – Willian, Michy Batshuayi, Charly Musonda Jr

Skulle Chelsea inte få hål på FK Qarabag så lär man stoppa in klasspelare i form av Morata, Pedro, Hazard och Bakayoko som alla troligen börjar på bänken. Målskillnaden kan bli viktig i slutändan i den tuffa gruppen. Därför tror vi inte att Chelsea är nöjda om ställningen är 2-0 utan att man då gasar på. Vi kommer spela ett målspel där hemmalaget gör minst 3 mål i matchen.

Över 2.5 mål i matchen av Chelsea rekas till oddset 1.53 @bet365

Odds Chelsea FK Qarabag

Chelsea – FK Qarabag har matchstart 20.45 ikväll (Tisdag). Viasat är duktiga på att visa Champions League fotboll där deras avtal ser bättre ut än med Premier League. I princip alla Champions League matcher kan man se hos Viasat och är man intresserad av Chelseas möte med FK Qarabag så visas den av tv kanalen Viasat Hockey.

Hur tror ni Chelsea – FK Qarabag slutar? Är bortagänget bättre än vad många tror? Speltips?

Kolla även in vårt speltips för Manchester United – Basel!