Tottenham gästas idag av Dortmund i Champions League gruppspelets första match. Med i gruppen finns också Real Madrid och APOEL. Att tre så bra lag är med i fighten om två direktplatser till slutspelet kan egentligen sluta lite hur som helst. Naturligtvis är de regerande mästarna Real Madrid favoriter att vinna gruppen men bergsäkert är det definitivt inte. För de inblandade lagen så innebär även den tredje platsen i gruppen en chans till vidare avancemang. Men då till Europa League. För Tottenham är en vinst ikväll närapå ett måste. Särskilt som det troligen kommer stå mellan just Tottenham och Dortmund om vilka som tar den där andraplatsen. Och på hemmaplan bör man då vinna en sådan här match. Vid hemmaförlust ser i så fall det fortsatta läget i gruppspelet allt annat än muntert ut.

Champions League matcher 13/9

20:45 FC Porto – Besiktas
20:45 Feyenoord – Manchester City
20:45 Liverpool – Sevilla
20:45 Maribor – Spartak Moskva
20:45 RB Leipzig – Monaco
20:45 Real Madrid – APOEL
20:45 Shakhtar – Napoli
20:45 Tottenham – Dortmund

SE CHAMPIONS LEAGUE PÅ VIAPLAY!

Det kommer bli hur spännande som helst att få se hur Tottenham står upp mot Dortmund. tottenham har börjat Premier League säsongen hyfsat och ligger efter fyra spelade matcher på en femte plats. Bortasegern mot Everton med 0-3 senast var urstark! Ett sådant resultat borde inge lite respekt hos tyskarna inför kvällens match. Men Dortmund å sin sida har börjat Bundesliga säsongen på allra bästa sätt genom att vara i täten av tabellen efter tre omgångar. Snart är det upp till kamp så får vi se vem som är bäst för dagen. Engelskt stål mot tysk sisu eller hur var det nu igen? Hur som helst tror jag på att båda lagen gör mål denna afton. Men vilka av Tottenham och Dortmund som drar det längsta stråt vågar jag inte sia om.

Spelet på att båda lagen gör mål i matchen Tottenham – Dortmund ger 1.61 gånger pengarna hos betfair som erbjuder högst odds av alla spelbolagen på detta spel.

betfair erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Tottenham - Dortmund Speltips

Varför nöja sig med en bonus?

Utnyttja spelbolagens välkomstbonusar och få mer pengar att spela för än du sätter in på spelkontot. Att vara kund hos flera spelbolag ökar dina möjligheter till att få delta i frikostiga kampanjer och erbjudanden som exempelvis gratisspel på odds utan att riskera några pengar själv. Dessutom erbjuds det direktsänd sport via live stream hos flera av spelbolagen. Titta och spela på hockey, tennis, fotboll och massor av mer sport live dygnet runt!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus