Den här veckan tippar vi ett R-4-7-48 raders system som erbjuder 10 rättsgaranti. Det är 6 Premier League matcher på stryktipskupongen. Dock ingen toppmatch. Liverpool, Manchester City och Tottenham finns med på kupongen vilket gör att den lyfter lite. 6 matcher hämtas från The Championship och 1 match från Allsvenskan. Varför blandar man in en allsvensk match på kupongen varje vecka? Jo vi tror att det har med att fånga ett intresse för Stryktipset från en bredare publik. De flesta älskar Premier League när det gäller Stryktipset. Men många fans lag håller även till i The Championship och en del gillar så klart bara Allsvenskan.

Förra veckans r-system

Förra veckan hade vi en bra omgång tipsmässigt där vi endast hade 1 fel på vårt R-0-11-16 raders system. De två säkra matcherna satt och vi prickade in 10 av 11 halvgarderingar. Den enda matchen vi sprack på var Everton – Tottenham där vi chansade med 1x och det slutade med bortaseger. På ramen hade vi 12 rätt så bra tippat så långt men sen blev det bara 10 rätt på en utskriven rad. På 10 rätt blev det senare ingen utdelning. Det är så klart svårt att hitta rätt med ett sånt litet system för 16 kronor men själva tipstecknen satt väldigt bra den här gången.

R-4-7-48 (10)

R-4-7-48 är ett väldigt roligt r-system. Du behöver endast hitta 2 säkra matcher och det kostar dig endast 48 kr. Sen kan man bygga ut systemet med matematiska garderingar ifall man vill. R system anser vi framförallt är bra om det är väldigt många ovissa matcher på kupongen. Det brukar vara väldigt ovisst när det är Premier League och The Championship matcher med. Man kan se en markant skillnad om det t.ex är EM eller VM kval. Då kan det gå att hitta väldigt många säkra matcher och i de lägena är det bättre att använda ett matematiskt system. Vi har tagit ut 2 säkra matcher på veckans r-system och dessa hittar vi i Premier League.

Veckans 2 säkra

Veckans 2 säkra matcher hämtar vi från Premier League där två hemmastarka lag får fixa tipstecknen åt oss. Det ska mycket till om våra 2 säkra matcher inte går in och det känns väldigt bra på förhand.

Match 1. Tottenham – Swansea (1)

Tottenham gjorde en mycket bra match i veckans Champions League där man vann hemma över Dortmund med 3-1. Förmodligen har man lite trötta ben från den matchen men ändå ska man väl klara av Swansea. Tottenham har väldigt bra form. 6-1 i målskillnad på de 2 senaste matcherna där man först vann över Everton borta med 0-3 och nu alltså Dortmund 3-1 hemma. Swansea har gjort det okej inledningsvis men har inte stött på några topplag än förutom Manchester United och då blev det stryk med 4-0. Jag tror vi kan få se en liknande urladdning här. Lamela och Wanyama saknas i hemmalaget. Positivt är att Danny Rose har börjat träna i veckan igen. Men han borde inte vara aktuell till helgens match. Swansea saknar Nathan Dyer, Ryan Blair, Leon Britton och Kyle Bartley. Ettan känns bra!

Match 3. Liverpool – Burnley (1)

Liverpool missade viktiga poäng i Champions League i veckan efter att Firmino missat en straff i slutet av matchen. Resultatet skrevs till 2-2 mot Sevilla trots stort spelövertag och målchanser. Burnley har bevisat att man inte kommer att bli något strykgäng den här säsongen. Vinst borta mot Chelsea i premiären och oavgjort borta mot Tottenham. Desstom har man tagit en del segrar så man kommer säkert bjuda Liverpool på en rejäl match här. Liverpool har Mané avstängd efter olyckshändelsen mot Manchester City senast där han försökte nå bollen men träffade Ederson rakt i ansiktet. Domaren valde att visa det röda kortet för farligt spel och 3 matchers avstängning väntar. Förutom Mané så saknas Lallana, Clyne och Ings. Burnley får klara sig utan Dean Marney, Nahki Wells, Tom Heaton och Jeff Hendrick. Den som har råd kan testa att skrälla här men normalt sett anser vi att Liverpool vinner det här mötet med ett par mål. Vi spikar ettan!

Såhär ser vårt R-4-7-8 (10) ut i sin helhet. R-system tippar du enkelt genom att öppna upp stryktipskupongen hos svenska spel och därefter klicka på systemknappen ovanför kupongen. Där får du möjlighet att välja r-system.

r-4-7-48

Kommentarer om veckans stryktips

  • R-systemet den här veckan heter R-4-7-48 och har 10 rättsgaranti
  • 11 miljoner i jackpot väntar då det inte blev någon utdelning på 10 rätt förra veckan
  • Veckans säkraste match anser vi att Tottenham är hemma mot Swansea
  • Skrällen tror vi att Sunderland kan stå för borta mot Hull. Eller varför inte att Watford kniper 1 poäng mot Manchester City.

Här kan ni läsa om alla våra stryktipsförslag.

Utanför tipset

På söndag spelas helgens toppmatch i Premier League där vi har ett laddat Londonderby att se fram emot. Chelsea tar emot Arsenal hemma på Stamford Bridge. Matchen startar 14.30 där viktiga poäng står på spel. Gillar man odds och betting så kan du hitta andra bra spelbolag förutom Svenska Spel. Här listar vi de bästa spelbolagen på den svenska marknaden just nu.

Lycka till med Stryktipset