Idag är det fredag och det bubblar som vanligt i blodet (Tänker på en gammal dänga av Nationalteatern). Vad passar bättre då än lite Premier League fotboll. Det var förra året som Premier League började att lägga en del matcher på fredagar och vi som älskar ligan uppskattar naturligtvis detta. Ikväll är det kanske ingen höjdarmatch på förhand men det kan faktiskt bli tvärtom. Vi tänker i alla fall bänka oss på bästa sändningstid 21.00 och se Bournemouth – Brighton. Tiden för matchen är egentligen perfekt. Man har hunnit med fredagsmyset med familjen och de små barnen om man har sådana har förmodligen lagt sig. Att då kunna bänka sig inför Premier League sent på fredagen med en god pilsner känns smått fantastiskt. Det spelar faktiskt ingen roll att det är Bournemouth – Brighton på schemat. Det kan faktiskt bli riktigt roliga matcher när de lite sämre lagen inte ställer upp defensivt som de brukar göra mot topplagen. Här kommer vi förmodligen få se en rejält frejdig match med bra anfallsfotboll som böljar framåt och tillbaks. Dessa matcher kan faktiskt blir roligare och intressantare än när något topplag spelar. Ett topplag med stort bollinehav mot ett defensivt försvarande lag är inte alls många gånger lika kul.

Vi närmre eftertanke så kan kvällens match bli riktigt underhållande och den som lever får se.

Speltips

Som vi redan varit inne på tror vi på en öppen match där lagen kontrar friskt på varandra. Det gör inget att lagen saknar absoluta klasspelare. Vi tror att det kommer vaskas fram målchanser hej vilt och det leder oss in på kvällens speltips. Båda lagen kommer nog skapa tillräckligt för att hitta rätt i varsin bur.

Vi rekar att båda lagen gör mål hos @unibet. – Just nu får alla nya kunder 500 % bonus hos Unibet upp till 500 kr. Sätt in 100 kr och få 500 kr extra att tippa för. Unibet erbjuder hela 272 extra spel på Bournemouth – Brighton. För att komma åt extraspelen så klicka på länken där det står +272 framför matchoddsen.

bournemouth brighton matchodds

Letar du andra erbjudande hos andra spelbolag så kan vi rekommendera att ni läser vår artikel om spelbolagens spelbonusar. Där kan ni hitta mängder med bra öppningserbjudanden för odds och betting. Ett annat sätt att skaffa sig en bra start om du för statistik på ditt eget spelande är att följa vår guide för hur du kan vinna pengar på odds och betting riskfritt. Här får du information om hur du går tillväga steg för steg och lära dig om hur du kan spela spelbolagen mot varandra. Det kräver dock att du lägger ner lite tid på att hitta rätt closeness på dina odds och matcher. Mer om detta står beskrivet i guiden.

Nu tar vi fredag och låter Premier League matchen bubbla i våra ådror!