Res till Shaolintemplet – Bege dig iväg mot Shaolintemplet (läs mer på wikipedia) för att studera de anrika kinesiska stridskonsterna med bland annat Kung Fu med en mästare. För att växa i graderna måste du studera stridskonsten flitigt. Samla din inre kraft och fokusera ordentligt för nu börjar träningen!

Shaolintemplet & Träningsuppgift

Din första träningsuppgift går ut på att snurra på Mr Green’s senaste spelautomaten Shangri La med riktiga pengar under kampanjperioden. Den flitigaste utövaren kommer att slumpmässigt bli belönad med en kontantvinst mellan 500 och 12 500 kronor.

Totalt kommer 50 000 kronor att delas ut till 50 spelare som har snurrat på spelautomaten under kampanjperioden.

Samtliga kontantvinster kommer att slumpmässigt delas ut till spelare den 28:e september & sättas in som riktiga pengar på ditt spelkonto och har därför inga medförande omsättningskrav. Med andra ord kan du ta ut vinstpengarna när du vill!

Kampanjperiod:

Torsdag 21 September – Onsdag 27 September.

Film: The Shaolin Temple

Se här den berömda filmen The Shaolin Temple från 1982 med Jet Li i huvudrollen. Filmen bidrog till att Shaolintemplet återigen blev berömt efter många års glömska på grund av Kulturevolution och annat. Nu blev det gamla buddhistiska templet restaurerat och kom att bli denna populära turistattraktion som det är idag för utövare av stridskonst och meditiation.

 

Shaolintemplet’s kampanjregler