Tre spanska La Liga matcher ska spelas denna torsdag 21 september. Sist ut ikväll ser vi ligafemman Levante gästas av tabellelvan Real Sociedad med matchstart klockan 22:00.

La Liga stream torsdag 21/9

Alla tre matcherna kan du se via live streaming, läs mer om La Liga live stream här >>>

Kl. 20:00 Villarreal – Espanyol
Kl. 21:00 Celta Vigo – Getafe
Kl. 22:00 Levante – Real Sociedad

Speltips Levante – Real Sociedad

Det är den femte La Liga omgången som ska fullbordas i och med kvällens tre matcher.

Real Sociedad…

Bortalaget Real Sociedad började säsongen exemplariskt bra när man inledde med tre raka segrar. Vinsterna kom mot i tur och ordning Celta Vigo 2-3, Villarreal 3-0, Deportivo La Coruna 2-4. I fjärde matchen stoppades dock segertåget av regerande mästarna Real Madrid som vann med 1-3. Men även i den matchen stod man upp bra mot det stjärnspäckade Real och bollinnehavet slutade faktiskt fifty-fifty.

Levante…

Levante hade även dem en lyckad säsongspremiär då man vann över Villarreal med 1-0 inför hemmapubliken. Sedan har Levante spelat tre oavgjorda matcher på raken. Det kanske kan tyckas vara ett krassligt resultat med bara 3 inspelade poäng på tre matcher men då har Levante stött på riktigt bra motstånd som försvar. Bland annat har man kryssat mot både Real Madrid på Santiago Bernabeu Stadion samt tabellfyran Valencia nu senast på hemmaplan.

Med faktum att båda lagen presterat bra i matcherna så här långt är kvällens möte som upplagt för en het och spännande batalj. Bägge två lagen har också gjort mål i alla sina inledande fyra matcher hittills. Det är nog ändå skönt för det sämre tabellplacerade laget Levante att få spela på hemmaplan idag mot ett Real Sociedad som vid vinst ikväll kliver upp på tredje platsen i La Liga.

BLGM spel

Allt detta sammantaget gör att jag med tillförsikt ser fram emot mitt lagda spel på att båda lagen gör mål idag. Oddset för BLGM är 1.73 hos betfair som har dagens absolut bästa odds bland alla de stora spelbolagen på ett sådant spel.

[table id=19 /]

Se här hur det gick i Champions League mötena mellan PSG och FC Barcelona.