Den här veckan garderar vi oss rejält och väljer ett r-system som heter R-7-2-34 och som erbjuder 10 rättsgaranti. 7 helgarderingar och 2 halvgarderingar har vi till förfogande vilket innebär att vi ska ta ut 4 säkra matcher. Förra veckan skulle vi endast pricka 2 säkra matcher men ingen av dem gick in. Vi satte stor tilltro till att både Tottenham och Liverpool skulle vinna på hemmaplan men det gick inte vägen då båda kryssade.

R-7-2-34

R-7-2-34 är ett reducerat system som endast kostar 34 kr. Därför är det inte så konstigt att det bara erbjuder 10 rättsgaranti om man lyckas med 13 rätt på ramen. Egentligen är vi inte mycket för r-system som endast erbjuder 10 rättsgaranti men det är kul att få så många garderingar för en sådan liten slant pengar. Det finns mängder med r-system att välja på. Här är alla r-system som finns. Är ni intresserad av andra spelbolag förutom svenska spel så kan vi rekommendera något av följande som erbjuder odds och betting.

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Veckans kupong

Om vi vänder blickarna till veckans kupong så ser den riktigt rolig ut. Den innehåller 7 Premier League matcher varav flera topplag med på kupongen. Dessutom har flera av dem svåra bortamatcher där det kan skrälla. Vi har endast vågat spika City av topplagen som möter Crystal Palace hemma. Såhär ser veckans 4 säkra matcher ut.

Match 2. Burnley – Huddersfield

Burlney har gjort det bra mot topplagen såhär långt och förra säsongen var man ett av de bästa hemmalagen i hela ligan. Nu möter man ett defensivt starkt Huddersfield som tagit värdefulla poäng inledningsvis men vi tror att man åker på en propp här. Blir man övermodiga mot Burnley så kommer det straffa sig direkt. Hemmalaget saknar Tom Heaton, Nahki Wells, Jonathan Walters och Dean Marney. Huddersfield har några viktiga kuggar borta i form av Daniel Williams, Steve Mounie, Jon Gorenc-Stankovic, Kasey Palmer och Collin Quaner. Vi spikar ettan.

Match 3. Everton – Bournemouth (1)

Det måste helt enkelt vara dags för Everton nu att vinna. Man har släppt in mest mål i ligan men man har också haft det tuffaste spelschemat hittills där man mött Manchester United borta, Chelsea borta, Manchester City borta, Tottenham hemma och Stoke hemma. I dess 5 matcher har man ändå skrapat ihop 4 poäng. Vi tror att Everton kommer lyfta sig nu spelmässigt och tabellmässigt när spelschemat blir lite lättare. Vi spikar ettan.

Match 4. Manchester City – Crystal Palace (1)

Crystal Palace har inlett säsongen med 5 raka förluster och inte ett enda mål gjort framåt. Målskillnaden skrivs till 0-8 och hur tusan ska man lyckas ändra på det mot serieledaren? Vi försöker och vända och vrida på det här åt alla håll för att få till ett skrällkryss men vi ser inte hur det ska gå till. Inte ens om City skulle få en tidig utvisning emot sig tror vi att Palace skulle förmå sig att ta en poäng på Etihad Stadium. Ingen blir gladare än vi om de lyckas då hjärtat klappar någon annanstans men vi spikar ettan.

Match 10. Leeds – Ipswich (1)

Ska det här bli säsongen då Leeds tar klivet tillbaka till Premier League? Nja det är lite för tidigt att säga än då Championshipsäsongen är otroligt lång. Hela 46 omgångar ska avverkas. Dock har det börjat väldigt bra för den gamla anrika klubben. Nu väntar ett toppmöte då svårspelade Ipswich kommer på besök. Ipswich har plockat 5 segrar på de 7 inledande omgångarna vilket bevittnar om en bra potential. Tuffare motstånd nu dock och vi tror att man får torsk här. Jämn tillställning som slutar med uddamålsseger för hemmalaget. Etta!

Vi avstår spel från följande

Leicester har gjort det surt för flera topplag tidigare och även om man tappat en del klasspelare i truppen så är man fortfarande heta i sina omställningar. Vardy och Mahrez kan sätta grillor i huvudet på de flesta försvar och dessutom har Liverpool inte någon vidare form. Skulle undvika att spika Liverpool i den här matchen.

Manchester United har fått en fin inledning på säsongen och enda plumpen i protokollet är krysset borta mot Stoke. Annars  har laget öst in mål framåt och sett riktigt stabila ut i år. Mycket tack vare Matic som kommit in och skapat lugn, stabilitet och balans på mitten. Dock borde man närma sig en förlust snart och Southampton är inget dåligt lag. Hemma är man fruktansvärt jobbiga att möta. Nu saknas dessutom Pogba och det ska bli intressant att se hur United klarar sig.

Stoke borta är nog en av de tråkigare och svåraste bortamatcherna under säsongen för de andra Premier League lagen. Det blåser ofta och regnar ofta. För att lyckas bli mästare så finns det ett klassiskt brittiskt uttryck. ”Kan Barcelona göra det under en regnig och kall kväll i Stoke?”. Att oavsett hur bra man är så är det svårt att vinna i Stoke. Barcelona skulle förmodligen få problem i den här typen av matcher oavsett hur bra och överlägsna de är spelmässigt. Samma sak gäller för Chelsea nu. Det blåställ på som gäller och gå ut och kriga sig till 3 poäng. David Luiz saknas i Chelsea. Vi undviker att spika varken Chelsea eller Manchester United.

Såhär ser veckans stryktipsförslag med R-7-2-34 ut i sin helhet

R-7-2-34

Kommentarer om Stryktipset

  • Veckans säkraste match är Manchester City hemma mot Crystal Palace
  • Skrällen tror vi att Southampton kan stå för hemma mot Manchester United. Även Leicester och Stoke har fina möjligheter att lyckas.
  • Ingen Jackpot på stryktipset den här veckan
  • 7 Premier League matcher på kupongen vilket ger ett ökat intresse. Dock är det helgen innan lön vilket gör att omsättningen kanske inte når upp till de nivåer som den brukar.

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!