Första matchen ut i sjätte omgången av Bundesliga fotbollen är mötet Bayern München – Wolfsburg på fredag kväll 22/9 kl. 20:30. Se: Bundesliga live stream!

Bayern München – Wolfsburg 22 sep

Så sent som i förrgår avslutades den femte Bundesliga omgången. Bland annat spelade då Dortmund som återtog serieledningen före Bayern med en poängs marginal. Apropå Dortmund så har de börjat ligasäsongen på ett imponerande sätt. Visserligen en oavgjord match men övriga fyra har slutat med segrar. Det mest imponerande är ändå att Dortmund inte släppt in ett enda mål på de fem inledande matcherna.

Åter till kvällens match Bayern München – Dortmund. Bayerns ända tappade poäng såhär långt kom i förlustmatchen mot Hoffenheim borta i den tredje omgången. Ingen skräll då Hoffenheim inlett bra också och just nu ligger trea efter Bayern och Dortmund. Wolfsburg har det istället lite tuffare, 5 poäng på fem matcher och en trettonde plats.

Vi ska inte bli långrandiga idag då jag känner att jag redan har mitt speltips klart för mig utan djupare analyser. Wolfsburg spelandes på Bayern’s hemmaplan Allianz Arena kommer inte ha en chans ikväll. Bayern kommer vinna tämligen enkelt. Särskilt som Bayern ändå har en press på sig att vinna och då kommer ta uppgiften på största allvar. Det vore skillnad om det var längre fram i säsongen med scenariot att Bayern ledde ligan komfortabelt. Men nu tror jag det blir full fart framåt och försöka få till målskillnadssiffrorna ordentligt vilket kan ha stor betydelse i slutet av säsongen.

Bayern München vinner med minst 3 mål och pengarna tillbaka om det bara blir vinst med 2 måls marginal. Spelet är ett Asian Handicap på -2, -2.5 för Bayern och oddset är 1.93 hos unibet. Spelbolaget unibet har klart högst odds på alla Asian Handicap spel på Bayern idag jämfört med de andra spelbolagen. Unibet sänder ju också matchen via live streaming för sina kunder så det passar ju perfekt med att lägga ditt spel hos dem då.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus