Äntligen fredag och vi har tre härliga handbollsmatcher från Handbollsligan på agendan ikväll, Hammarby – Alingsås, Redbergslid – Guif och Sävehof – Ricoh. Alla matcherna kan du se på: Handboll Live Stream Gratis!

Handbollsligan 22/9

19:00 Hammarby – Alingsås
19:00 Redbergslid – Guif
19:00 Sävehof – Ricoh

Speltips Hammarby – Alingsås 22/9

Tabellnian Hammarby ska försöka upprepa måndagens vinstrecept när man då slog Ricoh med 27-29 på bortaplan. Det var de första poängen för Hammarbys del den här säsongen efter totalt tre spelade matcher. Allingsås är ute efter detsamma men har till skillnad mot Hammarby mäktat med full pott så här långt. Två segrar på de två inledande matcherna mot Ricoh och Skövde gör att man kan avancera från sin tredje plats till andra ikväll vid poäng.

Kristianstad har tjuvstartat säsongen rejält med redan fem avklarade matcher. Idel vinster från de senaste tre årens omutliga svenska mästare har satt dem i förarsätet ännu en gång. Vem ska kunna rubba dem från tronen? Ja vinner Alingsås ikväll mot Hammarby är man i alla fall det enda laget i Handbollsligan som vid sidan av Kristianstad tagit hem alla poängen så här långt. Alingsås och Kristianstad möts för övrigt i mitten av november.

Hammarby har fördel av hemmaplan idag med förhoppningsvis en engagerad publik i ryggen. Laget har spelat allt bättre och har hämtat sig bra nu efter den första katastrofala hemmapremiären mot Redbergslid. Storförlust med 33-17 var ingen rolig start på den här säsongen. Men nu ser spelet betydligt bättre ut. Frågan är bara om det räcker mot ett Allingsås med medvind i seglen efter starkt spel i senaste matchen. Nja vi tror faktiskt inte det. Det kommer enligt oss troligtvis ramla in ett par fler bollar i hemmalagets mål än det motsatta i matchen Hammarby – Alingsås.

Vi kör på ett handikappspel (2.5 : 0) på att bortalaget Allingsås tar hem matchen och vänder hem med de två poängen. Oddset 1.86 @ NordicBet anser vi vara attraktivt nog!

[table id=16 /]

Så här såg det ut för knappt ett år sedan mellan Hammarby och Alingsås.