bet365

25:e omgången i den allsvenska fotbollen fortsätter med måndagsmatcherna Malmö FF – Elfsborg, AFC Eskilstuna – IFK Göteborg och Sirius – Örebro.

MFF – Elfsborg

Efter den här omgången är det bara fem omgångar kvar i Allsvenskan 2017. Malmö FF’s tidigare så stora försprång har sakta mem säkert krympt och de båda Stockholmslagen Djurgården och AIK har tillåtits att närma sig. Skulle Malmö dock vinna idag mot Elfsborg så känns försprånget ändå som nästintill ointagligt. Då är det i så fall 9 poäng upp för tvåan Djurgården vilket känns alldeles för tufft med 15 poäng kvar att spela om. Så med andra ord kan MFF enligt mig i praktiken säkra SM-guldet ikväll!

Ofta mål men dålig defensiv

Elfsborg ligger i i mitten på en nionde plats i tabellen och harvar. Det känns som att de aldrig fått spelet att stämma riktigt fullt ut den här fotbollssäsongen. Och hösten har mer eller mindre varit katastrofal men endast en seger på de senaste nio matcherna i Allsvenskan. Och denna enda seger kom mot nästjumbon Halmstad. Visserligen gör Elfsborg oftast mål i sina matcher men den defensiva styrkan och stabiliteten saknas.

Målglade MFF

I målgörartagen är också MFF alltsomoftast. Eller ännu roligare ur åskådarsynpunkt, det blir många mål överhuvudtaget i MFF’s matcher. I de sex senaste matcherna som MFF spelat har det blivit över 2.5 mål. De här två lagen i kombination när de nu möts borde sannolikt bjuda på en mindre målkavalkad.

Tipset MFF – Elfsborg: Totalt över 3.5 mål i matchen till oddset 2.23 @ betsson!

Spelbolagens bonusar till nya kunder:

[table id=10 /]