Mycket spännande fotbollsmöte i Champions League blir det denna tisdagsafton 26/9 när Dortmund välkomnar Real Madrid till Signal Iduna Park med matchstart kl. 20:45. 

SE CHAMPIONS LEAGUE PÅ VIAPLAY!

Spel på Dortmund – Real Madrid

En matchomgång har hittills spelats i Champions League gruppspelet. Som du ser i tabellställningen (Grupp H) här nedanför så vann Real Madrid och Tottenham sinna inledande matcher. Real kunde relativt enkelt manövrera ut Cypriotiska mästarlaget APOEL till 3-0 och Tottenham vann över Dortmund med 3-1 på hemmaplan.

Två stora matchvinnare lade grunden för segrarna. Cristiano Ronaldo gjorde 2 mål för sitt Real och Harry Kane ville inte vara sämre med sina båda mål för Tottenham. Men frågan är hur det blir i kvällens möte mellan Dortmund och Real Madrid?

Champions League Grupp H

  1. Real Madrid 3 p
  2. Tottenham 3 p
  3. Dortmund 0 p
  4. APOEL 0 p

Dortmund fullkomligen älskar att spela på sin hemmaarena där fansen definitivt bidrar med energi och styrka till spelarna på planen. Dortmunds supportrar anses av många vara världens bästa fans för sina enorma stämningshöjande aktioner under matcherna. Bara dessa fans är en upplevelse i sig när man ser på Dortmunds hemmamatcher. Ofta påverkar detta laget att spela ännu bättre fotboll och därför fasar många motståndarlag för att besöka Signal Iduna Park i Dortmund. Och som Dortmund har börjat Bundesliga säsongen. En fantastisk inledning med totalt 5 vinster och en oavgjord och hela 19 -1 i målskillnad på sex matcher! Det blir verkligen en nöt att knäcka även för de regerande Champions League mästarna med en Cristiano Ronaldo i målform. Dock vet vi om Real’s styrkor och man kan aldrig räkna bort dem. Men på Dortmunds hemmaarena tror jag till och med att mästarlaget Real är nöjda med att åka hem med en poäng.

Jag brukar nästan aldrig spela på att en match ska sluta oavgjort men här kommer jag göra ett av få undantag. Det känns helt enkelt som upplagt för ett oavgjort resultat med två motståndare som båda kan stå ut med att endast få med sig en pinne ifrån mötet. Och oddset är lockande högt också!

Speltips Dortmund – Real Madrid: Det blir oavgjort (X) i matchen till oddset 4,00 @ bet365 och betfair.

[table id=bet365 /]

[table id=19 /]

Dagens CL-matcher 26 september

20:45 APOEL – Tottenham
20:45 Besiktas – RB Leipzig
20:45 Dortmund – Real Madrid
20:45 Manchester City – Shakhtar
20:45 Monaco – FC Porto
20:45 Napoli – Feyenoord
20:45 Sevilla . Maribor
20:45 Spartak Moskva – Liverpool

Få Pizza + 400 kr Bonus!

Även ComeOn erbjuder ett bra odds på kryss i matchen Dortmund – Real Madrid (3,85). Öppna konto, sätt in och spela för 100 kr  så får du 400 kr + en Pizza på köpet!

Hungrig på fler spelbonusar?