Sävehof – Skövde är lördagens enda match i Handbollsligan 30/9. Matchen startar kl. 16:00 och du ser den via handboll live stream gratis. Speltipset blir ett överspel på antal mål i matchen.

STREAMA MATCHEN GRATIS DIREKT HÄR! >>>

Speltips Sävehof – Skövde

IK Sävehof är klara favoriter att vinna handbollsfighten mot IFK Skövde HK denna lördagseftermiddag. Men låga oddset 1.19 hos flertalet spelbolag för Sävehof vinst anser vi vara något för lågt. Så säkra segrare på förhand är de inte tycker vi. Tror man mer på bortavinst för Skövde ger det hela 7.50 gånger pengarna hos bet365. Men ett sådant spel är för oss alldeles för osäkert. För att inte snacka om att spela på oavgjort till 14.00 i odds är vanskligt. Det skulle däremot bli fina pengar om krysset skulle visa sig gå in vid ett sådant chansspel.

Sävehof är efter fyra matcher i Handbollsligan 2017/2018 på en nionde plats i tabellen med 3 poäng och Sävehof med lika många matcher spelade är sexa på 6 poäng. Så när det gäller poängskörden såhär långt har dagens bortalag hittills varit mer hungriga och effektiva.

Men det här handbollsmötet blir ändå något extra anser vi på Svenskt Spel. Förutsättningarna är intressanta på så vis att dagens hemmalag är så favorittippat trots med betydligt sämre antal inspelade poäng. Däremot vågar vi inte riktigt syna detta med ett spel på bortaseger. Istället vänder vi blickarna åt en annan spännande oddsmarknad, nämligen Överspel. Spelet på antalet mål i matchen är absolut inte solklart på något sätt men med tanke på just vilka lag det är som nu möter med varandra och hur de har spelat mot liknande motstånd hittills så känns det ändå lovande.

Sävehof har i sina fyra inledande matcher totalt gjort 114 mål och släppt in exakt lika många. Detta ger oss ett målsnitt på 57 mål per match. I Skövdes matcher har det inte riktigt producerats lika många mål men statistiken visar att det för varje match som Skövde spelat så har målskörden ökat. Senaste mötet med Hammarby slutade med knapp seger för Skövde med siffrorna 30-29. Idag gissar vi på att vi återigen kommer få se en match med god målskörd

Vi tippar på att det kommer göras över totalt 55,5 mål i matchen Sävehof – Skövde. Oddset är 1.87 hos unibet som erbjuder 500% bonus!

Gratis pizza OnlinePizza