Cardiff Devils – Växjö Lakers lirar ikväll CHL match i Ice Arena Wales i Cardiff. Växjö kan idag fixa gruppsegern trots att en omgång återstår efter den här. Se alla CHL matcher via live streaming hos NordicBet samtidigt som du kan spela live odds på dem.

Läs mer om: Gratis Champions Hockey League Live Stream!

Cardiff Devils – Växjö Lakers oddstips

Djävlarna från Wales är inte så jävliga ändå med tanke på att de ligger sist i Champions hockey League Grupp E med 2 inspelade poäng hittills på fyra matcher. Växjö Lakers har på lika många matcher lyckats skrapa ihop hela 11 poäng. i och med det befinner sig Växjö i en angenäm situation då man möter gruppjumbon ikväll. En seger mot Walesarna betyder att man slutar som klar gruppetta redan innan den sista omgången påbörjats nästa vecka. Och det finns ingenting som i detta nu talar för att Växjö skulle få stryk idag. Går bara förberedelserna svenskarnas väg och inget oförutsett stör uppladdningen med tanke på flygresan och allt så ska det bli seger på bortais för Växjö Lakers mot Cardiff Devils.

Vi spelar ett 2-vägs handikapp spel på (3.5 : 0) på att bortalaget Växjö vinner matchen med handikapp inkluderat. Oddset för detta spel är 1,89 hos NordicBet.

CHL matcher med svenskt deltagande ikväll som du alla kan streama gratis:

18:00 Red Bull Munich – Brynäs IF
18:30 HV71 – Ocelari Trinec
18:30 Frölunda Indians – Gap Rapaces
19:30 Kometa Brno – Malmö Redhawks
20:00 Cardiff Devils – Växjö Lakers