Säsongens femte CHL omgång ska spelas och ikväll möts München – Brynäs i en spännande och viktig match om gruppsegern i Grupp G. Streama mötet, med nedsläpp kl. 18:00, live utan kostnad.

Läs mer om CHL TV här!

CHL Speltips München – Brynäs

Inför kvällens hockeymatch idag tisdagen den 3:e oktober mellan Red Bull München och Brynäs IF så leder tyskarna gruppen med 1 poäng före svenskarna. Båda lagen har vunnit alla sina fyra CHL matcher hittills denna säsong och har därmed inte mött varandra ännu. Nej, mötet sker först nu när det ser otroligt spännande ut, vem ska till slut stå där som gruppsegrare? Efter matchen ikväll återstår bara returmötet med München som spelas i Gavlerinken Arena om en vecka 10/10 i Gavlerinken Arena.

Det är de två bästa lagen av de fyra i gruppen som tar sig vidare till CHL Slutspel. Så där är både Brynäs och München redan klara för härliga slutspelsmatcher. Men vad som gör de två återstående två matcherna mellan Brynäs och München så spännande är att gruppvinnaren får möta en av de andra grupptvåorna vilket oftast betyder något lättare motstånd när väl slutspelet sätter igång.

Här är ställningen i CHL Grupp G efter fyra omgångar:

  1. München 12p (Målskillnad: 16:6)
  2. Brynäs 11p (Målskillnad: 20:7)
  3. IFK Helsinki 1p (Målskillnad: 8:17)
  4. Krakow 0p (Målskillnad: 5:19)

Speltipset München – Brynäs: Tror på en jämn men målrik tillställning. Spelar på att båda lagen gör minst 2 mål vardera i matchen. Oddset ligger just nu 1,73 @ NordicBet!

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus