Titta och spela live på matchen mellan svenska HV 71 och tjeckiska Trinec i Champions Hockey League idag 3 oktober med nedsläpp kl. 18:30.

Se CHL Hockey i direktsändning!

Har du inte TV3 Sport kan du se matchen hos spelbolaget Nordicbet bara du skapar ett konto vilket går lätt och snabbt. Utnyttja sedan välkomsterbjudandet som du får. Därefter är det bara att leta upp matchen i oddsutbudet och klicka på TV-ikonen så kan du streama matchen live i mobilen, surfplattan och datorn var du än befinner dig!

Läs mer om CHL TV här!

Svenskmatcher i CHL denna afton 3/10 som du kan streama gratis:

18:00 Red Bull Munich – Brynäs IF
18:30 HV71 – Ocelari Trinec
18:30 Frölunda Indians – Gap Rapaces
19:30 Kometa Brno – Malmö Redhawks
20:00 Cardiff Devils – Växjö Lakers

HV 71 – Trinec Speltips

Jönköpingslaget HV71 är något illa ute i CHL gruppspelet när bara två matcher återstår. HV har ”bara” vunnit två av fyra matcher och står därmed på 6 poäng. Med denna poängskörd ligger man inte bättre än trea i gruppen 3 poäng efter både tvåan Adler Mannheim (Tyskland) och gruppledaren Trinec (Tjeckien). Och betydligt sämre målskillnad för tillfället gör att man HV71 har kniven mot strupen i kvällens match. En seger och 3 poäng är ett måste för att bli bland de två bästa lagen i den fyra lag stora gruppen. Men hemmaplan och bra form för Jönköpingslaget så tror jag på att det faktiskt bli precis detta idag trots mycket tufft motstånd!

Tipset HV 71 – Trinec: HV71 vinner matchen till oddset 1,78 hos NordicBet!