Bolivia – Brasilien och Venezuela – Uruguay spelar idag torsdag 5/10 i det Sydamerikanska VM-kvalet i fotboll. Senare inatt när datumet övergått till fredag 6/10 spelas tre matcher till med bland annat Argentina mot Peru i en viktig sådan.

Streama och spela på alla matcherna live direkt på bet365 eller hos unibet. Vilket av spelbolagen du än väljer att titta på matchen hos så måste du vara inloggad samt ha minst en krona på spelkontot för att all sport stream ska bli tillgänglig.

22:00 Bolivia – Brasilien
23:00 Venezuela – Uruguay
01:30 Argentina – Peru
01:30 Chile – Ecuador
01:30 Colombia – Paraguay

Bolivia – Brasilien Speltips

Vi har sedan tidigare kunnat konstatera att vi kommer få nöjet att se Brasilien i Fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Brasilien har nämligen fullständigt pulvriserat motståndet i det Sydamerikanska VM-kvalet så här långt. och eftersom det bara återstår två omgångar matcher så är Brasilianarnas försprång i gruppspelet ointagligt. Däremot är det en sanslöst spännande kamp om de tre återstående direktbiljetterna till Rysslands-VM nästa sommar. Det är totalt de fyra bästa lagen i gruppen som får en direktbiljett och gruppfemman får inrikta sig på playoff-spel.

  1. Brasilien 37 poäng
  2. Uruguay 27 p
  3. Colombia 26 p
  4. Peru 24 p
  5. Argentina 24 p
  6. Chile 23 p
  7. Paraguay 21 p
  8. Ecuador 20 p
  9. Bolivia 13 p
  10. Venezuela 8 p

Brasilien är som sagt VM klara och kvällens motståndare Bolivia är också så att säga klara men åt andra hållet. De ligger klart näst sist i gruppen utan möjlighet att avancera i kval-tabellen. Det kommer ändå bli en härlig match att se på och vi får chansen att se den nya generationen spelare i Brasilien visa upp sig. De har ju verkligen varit obevekliga under VM-kvalet och bara förlorat en enda match på sexton matcher. 38 mål har gjorts och endast 11 har släppts in vilket är överlägset bäst bland de 10 Sydamerikanska VM-kval lagen.

Oddstipset

Brasilien vinner matchen till oddset 1.91 spelat hos unibet.

[table id=unibet500 /]

[table id=bet365 /]

Läs gärna mer om live stream!