Så otroligt tajt och spännande VM-kval upplösning det här blir! Dagens matcher Danmark – Rumänien och Polen – Montenegro avgör totalt hela gruppspelet i VM-kval grupp E. Matchstarter är klockan 18:00 och Danmarkmatchen sänds på Kanal 9.

Asian Handicap spel på Danmark

Danska fotbollsfans kan idag fira avancemang till Playoffspel i VM-kvalet om det blir poäng i matchen mot Rumänien En vinst för Danmark kan till och med betyda direktavancemang till Fotbolls-VM i Ryssland om Polen samtidigt förlorar sin hemmamatch mot Montenegro. En målskillnadsaffär blir då aktuell för att separera lagen från varandra i tabellen. Men det kan faktiskt också sluta med en tredjeplats i gruppen och därmed missad VM-biljett chans om det vill sig illa för danskarna. Förlorar man kvällens match mot Rumänien och Montenegro besegrar Polen så avgör målskillnaden för vem som blir tvåa i gruppen. Med andra ord har vi en riktig rysare att se fram emot i jakten på VM-biljetterna till Fotbolls-VM i Ryssland 2018.

Danmark grymma i kvalet

Danmark har spelat grymt bra under 2017 och är helt obesegrade i år på sina sex spelade matcher. Fem av matcherna har avverkats i VM-kvalet och i dem har man besegrat såväl Kazakstan 1-3, Polen 4-0, Armenien 1-4 som Montenegro med 0-1 nu senast i torsdags. Det är bara i den första VM-kvalmatchen för året borta mot Rumänien i mars som man tappat poäng, vilken slutade oavgjort 0-0. Tidigt i somras den 6:e juni lirade man även en vänskapsmatch mot Tyskland som också slutade oavgjort 1-1. Med dessa resultat kan vi konstatera några fakta. Danmark är obesegrade i alla sina 6 matcher för året med fyra vinster och två oavgjorda. De fyra vinsterna har radats upp nu på slutet och en vinst ikväll mot Rumänien skulle innebära fem raka VM-kval vinster. Känslan är att Danmark i detta nu spelar en fotboll som gör dem till ett av Europas allra bästa fotbollslandslag. De verkar helt enkelt ostoppbara i nuläget. Rumänien kommer få det hett om öronen när dansk dynamit ska brisera ikväll på Telia Parken i Köpenhamn.

Danmarks startelva: Schmeichel, Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi, Kvist, Eriksen, Delaney, Poulsen, Bendtner, Sisto.

Rumäniens startelva: Tatarusanu, Balasa, Chiriches, Grigore, Ganea, Hoban, Baluta, Stanciu, Deac, Andone, Budescu.

Mitt tips på Danmark – Rumänien: Hemmalaget Danmark vinner med minst 2 mål (Asian Handicap Danmark -1,5) till oddset 2,00 hos unibet!

Spela också livebetting under matchens gång! Jag lovar att stämningen och spänningen höjs ytterligare ett snäpp då vilket man kanske knappt tror är möjligt med tanke på alla spännande ingredienser matchen redan innehåller!

Vi har även spelat en trippel på dagens VM-kval fotboll.

500% Bonus Unibet

Passa på med gratis pizza + 400 kr

Passa nu på och få en pizza levererad hem till dörren samtidigt som du får 400 kronor i bonus av ComeOn. Allt är ditt vid öppnande av spelkonto och när du har gjort en första insättning på 100 kronor.

VM-kvalmatcher fotboll 8/10

18:00 Danmark – Rumänien
18:00 Kazakstan – Armenien
18:00 Litauen – England
18:00 Polen – Montenegro
18:00 Slovakien – Malta
18:00 Slovenien – Skottland
20:45 Norge – Nordirland
20:45 Tjeckien – San Marino
20:45 Tyskland – Azerbajdzjan