Ikväll klockan 20.45 kan du se Nederländerna – Sverige live stream hos DPlay.se eller via Eurosport player. Visste du dessutom att spelbolaget betfair erbjuder höjt odds där Svensk seger ger 15 gånger pengarna.

Kostar Holland – Sverige Live stream något?

Ja tyvärr finns det ingen gratis live stream att hitta någonstans ikväll utan du behöver köpa ett abonnemang hos någon av livestreamingkanalerna ovan. Med Live stream menas att du som kund kan se matchen mellan Nederländerna och Sverige i vm-kvalet direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Normalt sett så brukar livestreaming vara gratis men ikväll är det så otroligt många vm-kvalmatcher som spelas samtidigt. Sverige – Holland sänd även av tv kanalen Kanal 5.

Missa inte alla tokfina oddsbonusar som erbjuds på Sveriges EM-kval match ikväll!

Se Sverige – Malta U21

Om du inte har lust att betala för Nederländerna – Sverige ikväll så har du däremot en möjlighet att se Sverige – Malta U21 gratis. U21-landslaget ser du hos CMore och via länken hittar du information om hur du kan prova på tv-kanalen och dess live streaming funktion utan bindningstid och uppsägningstid.

Nu håller vi tummarna för vårt svenska herrlandslag. Nederländerna Sverige har matchstart 20.45 och spelas samtidigt som övriga matcher i samma vm-kval grupp. Sändningen börjar redan 19.00!

nederländerna sverige live stream