Turen är på din sida denna fredag den 13! Just denna fredag 13 oktober 2017 finns free spins i mängder att införskaffa. Vi har två heta kampanjer att ta del av där du har möjligheten att snurra gratis med chans att vinna riktiga pengar. Perfekt möjlighet för dig som ännu inte är ny kund hos Mr Green att bekanta dig med deras spelutbud. Och för dig som redan är kund säger vi bara grattis till att få lira på casino gratis under helgen.

Vi börjar med en kampanj hos Mr Green där du dessa oktober dagar får free spins varje dag. Därefter berättar vi om den andra kampanjen som innehåller massor av free spins priser där du till slut kan stå som en vinnare av maximalt 140 rykande färska free spins.

20 Free Spins Per Dag

Nu har du chans att varje vecka ta del av 180 Free spins på några av Mr Greens absoluta favoritspelautomater. Vilken är din favoritemoji? Den här veckans spel är Emojiplanet & Vikings Go Berzerk. Tråkigare kan man ha än att spela Free spins 13 Oktober 2017.

Emojiplanet & Vikings Go Berzerk

Varje dag har du möjlighet att snurra 50 gånger på spelautomaten Emojiplanet och bli belönad med 20 Free spins på Vikings Go Berzerk. Genomför du uppdraget varje dag under hela veckan får du 7 x 20 Free spins vilket totalt kan inbringa dig 140 gratissnurr.

Gör så här:

  • Snurra 50 gånger på Emojiplanet hos Mr Green och bli belönad med 20 Free spins på Vikings Go Berzerk.
  • Upprepa detta en gång om dagen under veckan och bli belönad med 20 Free spins – varje dag!

 

Free Spins Till 100 Spelare

Djupt inne i Mexikos djungel hittar du den forna fiktiva tempelstaden Mayana. Vandringssägnerna som har spridit sig i området berättar om om tusentals dolda skatter under templet. Templet är ännu outforskat – så skynda dig dit för att bli en av de första som upptäcker de dolda skatterna.

Erbjudandet gäller mellan 10 oktober 00.00 – 15 oktober 23.59. Så ta för dig nu med en gång när du kan hugga tag i Free spins 13 Oktober 2017.

Så här vinner du dina Free spins:

För varje 100 kronor du omsätter på spelautomaten Mayana får du en lott till vinstdragningen i slutet av kampanjen. Ju fler lotter du har, desto större är chansen att du vinner en av skatterna ur Mayanatemplet.

En slumpmässig lottdragning kommer att genomföras i slutet av kampanjen.

Följande vinster delas ut:

Följande vinster kommer att delas ut på spelautomaten Mayana inom sjuttiotvå timmar efter avslutad kampanj.

  • 20 spelare kommer att vinna 180 Free spins
  • 15 spelare kommer att vinna 150 Free spins
  • 15 spelare kommer att vinna 120 Free spins
  • 5 spelare kommer att vinna 100 Free spins
  • 10 spelare kommer att vinna 80 Free spins
  • 15 spelare kommer att vinna 50 Free spins
Mr Green erbjudande100 % Bonus + Free spinsFå 1000 kr + 200 Gratis spins!Hämta Bonus

Läs om alla regler och villkor för respektive kampanj på Mr Green’s hemsida.