Idag bara måste det komma 3 poäng från Liverpool. Det känns som att man haft en smula otur inledningsvis på säsongen. Har man kollat statistiken så har man radat upp målchanser i flertalet matcher men inte fått dit bollen i mål. Vi har med ettan som spik på veckans stryktipsförslag. Visst Huddersfield slog Manchester United senast. Men det hade vi på känn då United haft bortamatch i Champions League veckan innan. Vi varnade för Huddersfield då men vi tror läget är annorlunda nu. Liverpool på Anfield kommer bli en ny upplevelse för nykomlingen och lyckas man stå emot här så är vi de första att be om ursäkt för att vi inte tror på laget på Lördag. Liverpool är dessutom medvetna om vad Huddersfield ställde till med mot United senast. Vi tror inte att man går och ställer ut skorna utan här blir det full gas från första början som gäller.

Skadeläge

Liverpool saknar: Adam Bogdan, Nathaniel Clyne, Sadio Mané, Georginio Wijnaldum, Adam Lallana och Nathaniel Clyne

Huddersfield saknar: Jon Gorenc-Stankovic, Kasey Palmer, Philip Billing, Collin Quaner, Michael Hefele

En del tunga avbräck i Liverpool men deras trupp är bred och man kommer få ihop ett bra lag på idag.

Speltips

Vi tror att man kommer sätta högsta fart från början och det skulle inte förvåna mig om Liverpool leder med 1-0 eller 2-0 redan efter en kvart. Skapar man lika mycket chanser som man brukar göra hemma så blir det jobbigt för Huddersfield. Kolla bara vad som hände Arsenal när de gästade Anfield. Därför kommer vi testa två speltips.

Liverpool vinna med minst 2 mål till oddset 1.57 @Unibet

Mål i matchen i båda halvlekarna till oddset 1.41 @Unibet

Liverpool – Huddersfield har matchstart 16.00 och viasas av TV6, Viasat Sport Premium och Viaplay