Watford har fått en kanonstart på den här säsongen. Just nu ligger man på en 6:e plats i tabellen trots ett tufft spelschema inledningsvis. Stoke har snarare inlett tvärtom och haft en tyngre resa inledningsvis. Det ska bli väldigt intressant att se om Watford kan föra spelet mot Stoke. Man gillar ju annars att ligga på rätt sida och pressa högt.

Om ni såg Watford senast borta mot Chelsea så låg kanske laget närmast segern. Låter kanske konstigt när man förlorade med 4-2 men faktum är att vi ställningen 1-2 så hade man jättelägen att dryga ut ledningen. Skulle det skett så undrar vi om Chelsea hade lyckats orka komma tillbaka i den matchen. Watford slog Arsenal hemma omgången innan. Tittar vi på bortagänget Stoke så är de inte alls lika starka som tidigare säsonger. Man har radat upp förluster och hittar man inte rätt i sitt kompakta aggressiva spel så tror vi att man kommer få svårt att hänga kvar i år.

Skadeläge

Watford saknar: Isaac Success, Nathaniel Chalobah, Younes Kaboul, Tommy Hoban, Craig Cathcart, Sebastian Prödl

Stoke saknar: Bruno Martins Indi, Stephen Ireland, Xherdan Shaqiri

Speltips

Vi tror på hemmaseger och oddset på en etta känns otroligt bra. Vi tycker att oddset för att Watford ska vinna över Stoke hemma är rena bjudningen av spelbolaget Unibet.

Vi tippar rak etta på hemmalaget Watford till oddset 2.05 @Unibet

Watford – Stoke har avspark 16.00 och finns med på Stryktipset.