Ska Östersunds FK lyckas fortsätta sin bragdmatch-svit och återigen erövra fotbollsEuropas förundran och hänförelse. Ja jag skulle faktiskt inte bli särskilt förvånad!

Lagen möttes ju i förra omgången av Europa League den 19:e oktober och då höll Östersunds FK sånär på att vinna mötet. Vore det inte för ett kort ögonblicks okoncentration från Östersundsspelarna och Bilbaospelaren Williams påpasslighet och träffsäkerhet i sista matchminuten hade hemmalaget kammat hem den tredje 3-poängaren i rad. Bollen for nu upp i krysset och det var därmed kvitterat i matchen vilkket också blev slutresultatet.

Varför förvånade?

Ännu en gång fick ett av de starkare lagen inom den europeiska fotbollen känna på Östersunds styrka och effektivitet som fotbollslag. Och ännu en gång fick motståndarlaget ta emot mycket skit och svarta rubriker i media. Detta efter att ha förlorat mot ett, för dem, högst medelmåttigt lag från norra Sverige. Jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite konstigt ändå. Varför blir det sådan uppståndelse fortfarande? Östersunds FK har ju gång på gång bevisat att de kan vinna över i stort sett vilket lag som helst flera gånger om. Och ändå tycker dessa lags fans och reportrar på hemmaplan att det är katastrofmatcher gjorda av de egna lagen. Nä de behöver ju bara titta på alla matcherna i kvalet till Europa League där man slog ut ”storlag” på löpande band och nu leder gruppspelet på 7p före lag som Zorya 6p, Athletico Bilbao 2p och Hertha Berlin 1p.

Höga odds på Östersunds FK

Om jag får upprepa mig igen så skulle jag vilja säga att ännu en gång har spelbolagen satt skyhöga odds på Östersundsseger ikväll mot Athletic Bilbao? Lite märkligt kan jag tycka då Athletic Bilbao inte alls spelat bra under en längre period nu. Bara en enda ynka vinst på de tolv senaste matcherna har spanjorerna mäktat med. Detta i jämförelse med Östersunds hela 14 matcher i rad med bara en enda inkasserad förlust. Östersund ser ut att vara i toppform!

Mitt tips

Unibet erbjuder exempelvis just nu 9,50 i odds för bortaseger. Men även jag tvekar något inför att spela ett sådant odds då det ändå är bortaplan i Spanien som gäller. Men jag tror mycket väl att Östersunds FK kan få till ett oavgjort resultat till oddset 5,25 som vi hittar hos bet365 för tillfället. Mitt tips och tillika spel blir således på ett kryss (X) i matchen!

Matchen Athletic Bilbao – Östersunds FK har avspark klockan 21:04 torsdag 2 november och sänds på Kanal 9.

bet365 erbjudande
Se specifik välkomstbonus
Besök här!

Europa League 2 november

Dessa Europa League matcher kan idag 2/11 avnjutas!

19:00 AEK – AC Milan
19:00 Apollon – Atalanta
19:00 Basaksehir – Hoffenheim
19:00 FC Köpenhamn – Zlin
19:00 Lokomotiv Moskva – Sheriff Tiraspol
19:00 Ludogorets – Braga
19:00 Lyon – Everton
19:00 M. Tel Aviv – FC Astana
19:00 Partizan – Skenderbeu
19:00 Rijeka – Austria Wien
19:00 Slavia Prague – Villarreal
19:00 Young Boys – Dynamo Kiev
21:05 Arsenal – Crvena zvezda
21:05 Athletic Bilbao – Östersunds FK
21:05 FC Köln – BATE
21:05 FCSB – H. Beer Sheva
21:05 Guimaraes – Marseille
21:05 Hertha Berlin – Zorya
21:05 Lazio – Nice
21:05 Plzen – Lugano
21:05 Real Sociedad – Vardar
21:05 Rosenborg – Zenit Petersburg
21:05 Salzburg – Konyaspor
21:05 Vitesse – Waregem