Kl. 18:30 är det dags för toppstridsmöte i Bundesliga mellan Dortmund – Bayern denna fotbollslördag 4 november (4/11). Gratis Bundesliga Live stream hittar du här!

Det är bara timmar kvar till det spännande toppmötet när detta skrivs. Dagens hemmalag Dortmund ligger tvåa, 3 poäng efter ledande Bayern och med ett måls underläge i målstatistiken. Vinner Dortmund så går de upp i Bundesligatopp!

Dortmund – Bayern speltips 4/11

Men det är en viss skillnad gällande formen för de bägge lagen. Dortmund har haft det rejält kämpigt sista tiden och inte vunnit en match under deras senaste fem matcher om man räknar bort segern mot division 3-gänget Magdeburg i den tyska ligacupen för ett par veckor sedan. Annars har inte spelet alls funkat som man vill. Två oavgjorda möten mot cypriotiska APOEL i Champions League har blandats med två förluster mot Leipzig och Hannover tillsammans med oavgjort mot Frankfurt.

Upplevelserik match!

Bayern München som ju inledde säsongen något trevande har nu fått upp ångan ordentligt. Man är ikväll på jakt efter den sjunde raka vinsten och drygar i så fall ut ledningen i Bundesliga om det blir verklighet. Men man ska veta att dt alltid brukar bli oerhört tuffa och jämna matcher när de här två lagen möter varandra. Och Dortmunds stora trumfkort är att matchen idag spelas på deras hemmaarena Signal Iduna Park med dess fantastiska hemmafans som besitter mestadels av läktarna. Det är inte för inte som Dortmunds matcher, och särskilt de mot Bayern, räknas som de mest upplevelserika matcher man kan se inom europeisk toppfotboll. Stämningen är svårslagen och alltid god! Det kommer du säkerligen att märka av om du kollar på matchen via den live stream vi visar dig vägen till i inledningen av inlägget.

Låst match väntas

Jag tror på en ganska stängd match idag där Dortmund behöver en liten framgång efter senaste tidens dåliga resultat. Mot ett så pass starkt lag som Bayern är man nog inte jättebesviken över om det skulle bli så att man bara får med sig en poäng från drabbningen, trots spel på hemmaplan. Bayern är troligtvis inte heller de så väldigt sugna på att till varje pris vinna den här matchen. Oavgjort mot en jagande tabelltvåa på bortaplan funkar nog fint alla dagar i veckan. Så med andra ord tror inte jag att en seger är livsnödvändig för något av lagen i det här läget. Men det behöver nödvändigtvis inte betyda att det blir ett oavgjort resultat i matchen. Mer bara att matchen säkert kommer bli låst då man mer värnar om sina egna defensiver framför offensiver. En sådan matchbild brukar alltsomoftast resultera i få hörnor under matchen gång. Därför får ett hörnspel bli vårt val av speltips på matchen.

Tipset: Under 9,5 hörnor i matchen. Odds 1,86 @ unibet som också direktsänder matchen live via stream direkt på hemsidan. Se bara till att ha några kronor på spelkontot så är matchen öppen att titta på!

Dortmund - Bayern Live Stream