Dagens andra Premier League rek 4/11 är insiktat på lördagens sista PL-match West Ham – Liverpool med matchstart kl. 18:30. Det här är närapå en måstematch för bägge lagen då West Ham behöver poäng för att inte lockas ner i bottenträsket för djupt och Liverpool är i behov av poäng om man ska hänga på topplagståget.

West Ham – Liverpool tipset

Det är inget vidare kul tabelläge i Premier League för londonlaget West Ham för tillfället. På sextonde plats och farligt nära nedflyttningsstrecket som man förstås vill undvika till varje pris. Kanske kunde man skönja en ljusning när man slog Tottenham på bortaplan i EFL Cup (Engelska Ligacupen) med 2-3 för drygt en vecka sedan.

Blandade känslor

Liverpool då. Hade man inte åkt på den där jobbiga ”stor”förlusten mot Tottenham i ligan för två helger sedan så hade allt sett mycket ljust ut! Om man bortser från den matchen så har Liverpool vunnit de tre övriga matcher man spelat nu på slutet och dessutom gjort det med besked! Två Champions League möten med slovenska Maribor har resulterat i vinsterna 0-7 och 3-0. Däremellan klämde man in segern 3-0 mot Huddersfield i ligaspelet. Totalt 13-0 på dessa tre matcher är fantastiskt starkt jobbat. Och så var det ju den där förlusten mot Tottenham då som förstört en del av glädjen.

Fartfylld Alla Helgons dag

Tror på en fartfylld match denna Alla Helgons Dag då båda lagen kommer gå för 3 poäng vilket bägge är i så stort behov av. Överspel på hörnor är därmed på sin plats i en förhoppningsvis anfallsrik match med många målchanser åt båda hållen.

Tipset: Över 10,5 hörnor i matchen. Odds 2,05 @ betway! (Visste du att betway är huvudsponsor till West Ham?)

Betway erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus