Nattens NHL tips tisdag 7 november (7/11) blir ett NHL speltips på Vancouver Canucks – Detroit Red Wings med svenskarna Sedinarna, Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall, Jonathan Ericsson och några till på isen. 

Nattens NHL matcher 7 nov

Var uppmärksam på att dessa hockeymatcher i NHL i natt startar tidigt på tisdagsmorgonen. Så med andra ord måste du agera redan idag om du väljer att spela på ett NHL spel. kanske till och med följa vårt NHL betting tips?

Jag antar att du som läser det här inte befinner dig i USA eller har lyckats köpa NHL biljetter? Annorlunda brukar det annars vara under säsongens NHL slutspel då många svenskar åker på NHL resor för att gå på fartfylld amerikansk hockey. Vill du se NHL matcher idag för att göra alla NHL bet tips ännu intressantare så är det NHL TV som gäller. Här i Sverige är det framförallt ViaPlay (Viasat Hockey) som direktsänder nattens NHL ishockey.

NHL spelschema inatt:

01:00 Boston Bruins – Minnesota Wild
01:00 New York Rangers – Columbus Blue Jackets
01:00 Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights
01:00 Washington Capitals – Arizona Coyotes
02:30 Dallas Stars – Winnipeg Jets
04:00 Vancouver Canucks – Detroit Red Wings

NHL Speltips Vancouver – Detroit

Nu ger vi oss på nattens betting tips NHL! Av matcherna ovan ser vi ett intressant läge i matchen Vancouver Canucks – Detroit Red Wings att spela på NHL betting tips tonight. Vi älskar särskilt när det är en av de mer svensktäta matcherna under årets NHL matcher 2017. Tyvärr är några svenska spelare på skadelistan som bidrar till att det inte är den stora anstormning av svenska hockeyspelare på isen inatt som det kunde ha blivit om alla var friska. Men hur som helst blir det ätt mäktigt möte med stora profiler på isen. Hur tänker vi oss nu då nattens HNL tips?

Jo, båda kommer från varsin vinst i sina senaste NHL matcher. Vancouver Canucks vann tidigare idag (inatt 7/11) över starka Pittsburgh Penguins med 4-2 på hemmaisen. Detroit Red Wings gjorde en oerhört stark insats även dem tidigare idag mot Edmonton borta då man krossade dem med 0-4.

Nu är det återigen bortamatch som gäller för Detroit och möjligen kan detta tuffa spelschema med ett stim av bortamatcher ta ut sin rätt i nattens NHL match. Mitt NHL speltips för dagen blir hur som helst att spela på att så blir fallet.

Nattens NHL tips Vancouver – Detroit 7/11: Hemmalaget Vancouver vinner över Detroit. Odds: 2,14 @ NordicBet!

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus