brighton - stokeTvå fysiska lag drabbar samman på Falmer Stadium. Brightons hemmaarena tar dryga 30.000 åskådare. Även om den inte tillhör de största och finaste i England så brukar det bli ett bra tryck på läktaren från fansen. Brighton är svårslagna på Falmer Stadium där man endast förlorat 1 match den här säsongen. Därför kommer det bli en svår match för Stoke att få med sig poäng ifrån. Stoke är oftast mycket bättre hemma än borta. Borta har man till skillnad mot Brightons hemmaspel endast 1 seger. 1x räcker förmodligen väldigt långt i det här mötet. Men oddset på det är alldeles för lågt för att vi ska se något spelvärde i det.

Kvällens speltips

Istället för att reka rätt resultat så har vi istället hittat ett annorlunda speltips på kvällens möte. Det skiljer 3 poäng mellan lagen i tabellen så det här blir lite av en så kallad ”6 poängs match”. Vid hemmaseger så skulle Brighton kunna titta uppåt i tabellen istället för neråt. Den här matchen är viktigare än vad man kan tro för båda lagen. Det kan bli ett litet vägskäl i tabellen som splittrar lagen åt även om säsongen är lång. Både Brighton och Stoke är två fysiskt spelande lag som inte drar sig ifrån att smälla på i närkamper. Vet inte om ni såg när Stoke mötte Watford borta för två omgångar sen. Då delades det ut 8 varningar i matchen och det är inte omöjligt att vi kan få se något liknande ikväll. Då det här är lite av en gammal brittisk hederlig fotbollsmatch med fler långbollar än normalt så kan det också bli mer närkamper än normalt. När om det börjar smälla så brukar det smälla rejält och således kommer det förmodligen delas ut en del gula ostskivor.

Vårt speltips mellan Brighton och Stoke är att det blir mer än 3.5 varningar i matchen till oddset 1.88 @Unibet

brighton stoke varningar