blgm West Ham - leicester

Ikväll är det en Premier League match uppe på tapeten. West Ham tar emot Leicester på Olympiastadion i London.

Kvällens speltips

West Ham – Leicester har matchstart 21.00 ikväll och det är två lag som haft en del bekymmer den här säsongen. Leicester inledde katastrof men har nu lyft sig en aning. West Ham har haft det tungt mest hela säsongen och för två omgångar sen sparkade man Slaven Bilic. Ersättaren David Moyes fick ingen bra start då han inledde med en förlust borta mot Watford med 2-0. Leicester förlorade mot Manchester City med 2-0 senast. Förutom den matchen så har man annars gjort det bra sista tiden och framförallt har man börjat hitta målet framåt.

West Ham brukar kunna leverera hemma och vi får väl tro att man kommer göra mål på någon av sina chanser. När West Ham och Leicester möts så brukar det bli målglada tillställningar. Vi tror att det beror på att inget av de förväntade mittenlagen är nöjda med oavgjort. Om vi till höger kikar på de 5 senaste mötena lagen sinsemellan så har 4 av de 5 senaste matcherna blivit målrika där båda lagen gjort mål.

Vi kommer tippa att båda lagen gör mål till oddset 1.68 @Unibet