Premier LeagueDagens toppmatch i Premier League spelas mellan Liverpool och Chelsea och har matchstart 18.30. Det kommer bli en match i matchen mellan Mohamed Salah och Alvaro Morata. Salah har gjort 9 mål hittills för Liverpool och Morata har nätat 8 gånger för Chelsea. Det brukar bli jämna matcher när de här lagen möts och Liverpool får väl ses som knappa favoriter.

Dagsform

Båda lagen hade spel i Champions League i veckan borta och kan vara lite slitna efter resorna. Liverpool tappade en 3-0 ledning mot Sevilla till 3-3 vilket inte var speciellt önskvärt då man kunde säkrat avancemang i turneringen. Chelsea fick en lättare resa och vilade ett flertal spelare mot Qarabag där man vann med 4-0. Chelsea har efter förlusten mot Roma tightat till defensiven och har nu 3 raka matcher utan insläppt mål. Totalt har man 9-0 i målskillnad på de matcherna där Conte spelat Andreas Christensen i mittförsvaret på bekostnad av David Luiz. Conte har letat efter rätt uppställning hela säsongen och det verkar som att det nu börjar sätta sig. Dessutom börjar samarbetet mellan Morata och Hazard se allt giftigare ut. Man ska ha klart för sig att Liverpool så klart är svårslagna hemma på Anfield där man inte förlorat på 11 matcher. Men något säger mig att Liverpool kommer föra spelet, Chelsea backa hem och därefter vara kliniska i sina kontringar och straffa Liverpool. Morata, Hazard, Willan och Pedro kommer ställa till problem. Kanté är tillbaka i fin form efter sin skada. Dessutom behövde inte Chelsea förta sig speciellt mycket i veckan då Qarabag fick en tidig utvisning.

Oddset

Kollar vi oddset på en rak 2:a så ligger det på 3.55 och det känns spelvärt alla dagar i veckan. Nu menar vi ingen hög insats men Chelsea tillhör ett av de lag som har förmågan att prestera bra i bortaspelet.

Vi testar rak 2:a på Chelsea till oddset 3.55 hos Unibet och ser fram emot en rolig match oavsett hur det går!