NHL Tips: Cyber Monday, måndag 27 november, är här! En timme efter midnatt när dygnet övergått till 28 november (28/11) drar NHL hockeyn igång.

Vi på Svenskt Spel har siktat in oss på den sista matchen ut inatt, den mellan Chicago Blackhawks och Anaheim Ducks som har nedsläpp klockan 02:30 svensk tid. Vi ser ett fint spelvärde för hemmaseger till oddset 1,92 hos unibet!

Blackhawks

Chicago Blackhawks ligger just nu nia i den västra konferensen i NHL och som bekant är det bara de åtta främsta lagen som avancerar till slutspelet framöver. Vid vinst inatt över gästande Anaheim Ducks tar laget ett stort kliv uppåt i tabellen och avancerar till sjätte plats, om än möjligen tillfälligt.

Blackhawks har en fin svit matcher bakom sig nu. Vore det inte för 3-2 förlusten på övertid borta mot Tampa Bay Lightning förra torsdagen så skulle man stått på fyra raka segrar inför nattens NHL möte. Senast, mycket tidigt i söndags morse när man senast var på isen, besegrades Florida Panthers med 1-4. Det var tredje bortamatchen i rad så nu längtar hemmapubliken i Chicago efter att få se sina hockeystjärnor på isen i United Center igen.

Skadedrabbat Anaheim

Ett Chicago med fin form mot ett olyckligt skadedrabbat Anaheim Ducks som ligger på trettonde plats i samma konferens och är helt ut ur form efter tre raka förluster, ska vål inte kunna sluta på något annat sätt än hemmaseger? Dessutom skadade sig Anaheims bästa målskytt och poängplockare svensken Rickard Rakell innan helgen och skadelistan är därmed ännu längre nu. Mycket går emot Anaheim Ducks just nu.

Spelbolag med bra hockey odds:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus